Anti-Aging Lifting Serum øger hudens spændstighed

Anti-Aging Lifting Serum øger hudens spændstighed

Det er ikke alle, der fra naturens side har en glat og spændstig hud - og den uundgåelige aldringsproces gør det ikke bedre. Men med en ansigtsserum, der plejer i dybden og styrker hudens fasthed er der god mulighed for at gøre noget ved sagen. Anti-Aging Lifting Serum er til dig, der drømmer om fast og spændstig hud med glød.

 

Anti-Aging Lifting Serum plejer din hud i dybden
Som årene går, mister vores hud elasticitet og spændstighed. Du kan vælge at lade stå til og lade naturen gå sin gang, eller du kan fodre din hud med nærende Anti-age-hudplejeprodukter, der strammer op og minimerer aldringens tegn. Anti-Aging Lifting Serum fra Sanzi Beauty er en serum til ansigtet, der plejer din hud i dybden, samtidig med den tilfører fugt og strammer op.

Miljøvenlig, vitaminrig og vegansk certificeret
Vores nærende ansigtsserum giver dig en øjeblikkelig opstramning og udglattende effekt, samtidig med den tilfører masser af fugt og vitaminer til din hud. Anti-Aging Lifting Serum er rig på antioxidanter og emballeret i en miljøvenlig glasflaske. Desuden er den både fri for tilsat parfume og parabener. Den vitaminrige serum passer til alle hudtyper og har vegansk certifikat

Sådan anvender du Anti-Aging Lifting Serum
Inden du anvender Anti-Aging Lifting Serum, skal du sørge for at rense din hud for makeuprester og urenheder med en god renseskum. Efter afrensning er der fri passage til at din hud kan optage de nærende ingredienser, der er at finde i vores vitaminrige serum. Fordel Anti-Aging Lifting Serum jævnt på hudens overflade og masser det blidt ind i ansigtet. Efter produktet har virket i et par minutter, anvendes en god og beskyttende ansigtscreme. Anvend den plejende ansigtsserum morgen og aften for at opnå den maksimale effekt.


Trænger dybt ind og styrker cellerne
Med sin tynde konsistens er det nemt at arbejde med vores serum, som trænger dybt ind og styrker hudcellerne samtidig med, den fugter. Anti-Aging Lifting Serum fra Sanzi Beauty er desuden rig på antioxidanter og vitaminer med gode egenskaber. Du kan læse mere om nøgle-ingredienserne i det følgende.

Sodium Hyaluronate holder huden fugtig
Anti-Aging Lifting Serum indeholder Sodium Hyaluronate, som binder og holder på fugten i huden. Det er derfor en yndet ingrediens i kosmetiske produkter. Sodium Hyaluronate har struktur som en lille molekyle. Denne struktur gør det lettere for produktet at trænge ind i huden og holde den fugtig.

Vitaminrig ekstrakt af græskarkerner
Desuden indeholder vores serum til ansiget Cucurbita Pepo Seed Extract (græskarkerne-ekstrakt), som er sprængfyldt med mineraler og vitaminer. Den er blandt andet rig på A, B, C og E-vitamin, som beskytter, styrker og blødgør din hud.

Vitamin C holder din hud spændstig
På ingredienslisten i vores nærende serum til ansigtet, finder du også Vitamin C, som styrker og genskaber kollagen, samt hudens elastiske fibre. Dette vitamin hjælper til at holde din hud spændstig og stram, og er derfor en oplagt ingrediens i Anti-Aging Lifting Serum fra Sanzi Beauty.

Gotu Kola booster cellevæksten
Gotu Kola er også at finde i Anti-Aging Lifting Serum. Det er en lille plante, som er rig på både fedtsyrer og aminosyrer. Gotu Kola virker beroligende, samtidig med den booster cellevæksten og produktionen af kollagen. Desuden fremmer den blodcirkulationen. Gotu Kola findes også i vores peeling, som nænsomt fjerner døde hudceller.

Prickly Pear blødgør og beskytter din hud
Prickly Pear er også blandt nøgle-ingredienserne i vores ansigtsserum. Det er en frugt, der tilhører kaktusfamilien. Prickly Pear er rig på vitamin K og E, som virker blødgørende, beroligende, anti-inflammatorisk og beskyttende. Endvidere indeholder Prickly Pear essentielle fedtsyrer, der reducerer dannelsen af rynker.

Aloe Vera fremmer helingsprocessen
Aloe Vera (Aloe barbadensis leaf extract) er tilsat mange kosmetiske produkter, og det er ikke så mærkeligt endda. Den er også af finde i vores serum til ansigtet, da de har et væld af gode egenskaber. Dels så fremmer den helingsprocessen, hvis man har hudskader eller sår, og dels så virker den antiseptisk, fugtighedsgivende og beroligende på huden.

Vitamin E heler og beskytter
Anti-Aging Lifting Serum indeholder vitamin E, som er en antioxidant, der beskytter mod frie radikaler (luftforurening). Vitamin E hjælper desuden vores hudceller med at hele efter solskader og forbrændinger. Sidst, men ikke mindst, så har E-vitamin helende, antiinflammatoriske og fugtgivende egenskaber, der hjælper med at berolige og beskytte huden.

Kollagen holder huden spændstig
Vores hudceller danner kollagen, som holder huden smidig og glat. Men med alderen reduceres dannelsen af kollagen, og det er derfor vi får rynker. Kollagen er derfor en vigtig ingrediens i vores ansigtsserum, idet den holder huden stram og spændstig, og samtidig har det helende egenskaber i forhold til sår og skader. Desuden beskytter kollagen mod frie radikaler, øger densiteten og hudens hydrering.

 

Produktet kan køber HER

 

Fortsæt med at læse

Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam

Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Hold huden ung og spændstig med Anti-Aging Face Cream

Hold huden ung og spændstig med Anti-Aging Face Cream