Guide: Sådan får du en pænere hud med sund hudpleje

Guide: Sådan får du en pænere hud med sund hudpleje

Guide: Sådan får du en pænere hud med sund hudpleje

Ligesom der findes tendenser inden for mode, findes der også strømninger inden for skønhedspleje. Tankerne om, hvordan du tager dig bedst muligt af dig selv og din krop er i konstant bevægelse – og netop nu drejer tiden sig heldigvis i en ny retning, hvor sundhed tages lidt mere alvorligt end før. Den nye tilgang tager udgangspunkt i en tilgang, der også gennemsyrer også vores forhold til bæredygtighed i de varer, vi køber, og de ting vi spiser. Både kvinder og mænd synes at søge svar i det rene og ægte – og derfor vil vi naturligvis også gerne hjælpe med at komme med vores bud på, hvordan du kan få en pænere hud med sund hudpleje. 


Sund hudpleje begynder med fugtighed

Det er ikke et tilfælde, at vores guide til en pænere hud begynder med fugtighed. For effektiv fugtighed er umiskendeligt et af de bærende elementer i en sund tilgang til hudpleje. Grunden til det er, at hvis din hud mangler fugt, er den meget mere modtagelig over for en række hudproblemer, der skaber et uhensigtsmæssigt look. Det gælder desuden uanset, hvilken hudtype, du har; fugtighed er nøglen til en pænere hud. Brug en fugtighedscreme til at give din hud den nødvendige fugtighed, den har brug for. Husk også, at noget så simpelt som vand holder os rene både indvendigt og udvendigt – sørg derfor for at drikke mindst halvanden liter vand om dagen, hvis du gerne vil have en pænere hud.


Eksfoliering danner grundlag for at bygge en pænere hud op

Eksfolieringen er en vigtig proces, hvis vigtigste funktion er at fjerne de døde hudceller fra din hud, så den fremstår mere jævn og glat. Derved trænger øvrige plejeprodukter også meget lettere dybt ind i huden, hvor de har en langt større effekt, og sørger for at vi du får det optimale ud af din hudpleje. En ung og sund hud har en velfungerende balance mellem produktionen af nye hudceller og frigivelsen af de gamle hudceller, mens en mere moden hud ofte kræver en hjælpende hånd. Derfor anbefaler vi en nænsom eksfoliering af din hud en gang imellem. Hertil kan du for eksempel bruge vores scrub, der fjerner det uønskede hudlag og sørger for at huden har de bedste forudsætninger for at hele.  


Beskyt din hud med sund hudpleje

Din huds sundhed er baseret på en balance af forskellige mikroorganismer. Det er faktisk nogle mikroorganismer, som du gerne vil holde liv i, da de holder dit yderste hudlag sundt og friskt på en meget tydelig facon. Den mindste forstyrrelse kan du skabe en ubalance, og det resulterer i, at din hud igen er modtagelig over for skadelige bakterier. Derfor er det også vigtigt, at du ikke renser din hud alt for tit og passer meget på, når du er ude i solen. Løsningen på problemet kan være at styrke de gode organismer ved at give dem noget, der sikrer deres vækst og gør dem stærkere i kampen mod forandringer i hudens balance. Til dette formål kan du for eksempel bruge vores ansigtsserum, der sørger for, at din hud er mættet med nogle af naturens egne gode ingredienser, som sørger for, at din hud forbliver pænere over tid.  


Opsummering af tilgangen til en sund hudpleje

Der er egentlig ganske få punkter, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker dig en pænere hud:  

  • Fugtighed er vigtig
  • Rens din hud af og til (eksfoliering)
  • Beskyt din huds vigtige mikroorganismer
  • Undgå solen/brug solcreme med få kemikalier
  • Sørg for at få nok vitaminer; særligt zink, C-vitamin og magnesium

Læs mere om vores ansigtsserum, som tilfører huden fugt, der hvor den har mest brug for det. Læs mere om vores renseskum, der renser din hud på en skånsom måde. Eller fjern dit makeup med vores Oil-Free Makeup Remover.

 

Fortsæt med at læse

Alt om hudtilstande

Alt om hudtilstande

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Sanzi Beauty: Anti Age Creme, der virker

Sanzi Beauty: Anti Age Creme, der virker