Frisk hud med Exfoliating Face Scrub

Frisk hud med Exfoliating Face Scrub

Plejer du din hud to gange dagligt, så er du godt på vej til at få den smukke, spændstige hud, alle drømmer om. Den daglige hudplejerutine fjerner dog ikke døde hudceller, som er et vigtigt element i hudplejen. For at holde huden frisk, sund og modtagelig for andre hudplejeprodukter, så anbefaler vi, at du anvender en plejende og skånsom peeling en til to gange om ugen. Læs mere om Exfoliating Face Scrub fra Sanzi Beauty her.

En vitaminrig peeling
Det er vigtigt at fjerne døde hudceller i hudens øverste lag i ny og næ. På den måde åbnes porerne, så din hud bliver klar til at arbejde i dybden med andre hudplejeprodukter. Exfoliating Face Scrub fra Sanzi Beauty er en vitaminrig ansigtsscrub, der indeholder en masse gode ingredienser, som din hud vil elske. Den er naturligvis vegansk og fri for parfume og parabener, ligesom alle andre produkter fra Sanzi Beauty.

 

Sådan bruger du Exfoliating Face Scrub 
Exfoliating Face Scrub anvendes en-to gange ugentligt efter behov. Gnub nænsomt den lækre scrub ind i huden, efter du har renset den. Skyl efter med lunkent vand, indtil hele peelingen er skyllet af. Nu er din hud, frisk, åben og klar til at absorbere andre hudplejeprodukter. Vi anbefaler, at du anvender vores Anti-Aging Lifting Serum og Anti-Aging Face Cream, for at opnå et optimalt resultat. Herunder kan du læse om alle de gode, vitaminrige ingredienser der udgør Exfoliating Face Scrub.

Coconut Shell Powder fjerner døde hudceller
En essentiel ingrediens i vores ansigtsscrub er Coconut Shell Powder, som er et fint pulver fra kokosnødden, der gror på kokospalmen ( Cocos Nucifera). Det fine pulver virker exfolierende og fjerner døde hudceller i hudens øverste lag. Det fine pulver booster desuden hudens glød.

C-vitamin booster, giver glød og genskaber kollagen
I peelingen finder du desuden C-vitamin med det videnskabelige navn 3-0-Ethyl Asorbic Acid. Vitamin C giver huden glød og skruer op for spændstigheden og elasticiteten ved at genskabe kollagen. C-vitamin er meget populært at anvende i hudplejeprodukter på grund af sin anti-aging effekt. C-vitamin optræder derfor i samtlige hudplejeprodukter i vores Anti-Age Hudplejeserie.

Vitamin E beskytter din hud
Vores populære peeling indeholder desuden tocopherol (E- vitamin), som danner et beskyttende lag mod luftforurening (frie radikaler). Ydermere er vitaminet, som er propfyldt med antioxidanter, kendt for sine helende egenskaber på irriteret og skadet hud. Desuden virker E-vitamin også antiinflammatorisk, fugtende og beskyttende.

Gotu Kola booster blodcirkulationen
Exfoliating Face Scrub fra Sanzi Beauty indeholder også Centella Asiatica Root Extract (Gotu Kola), som er en plante med asiatisk oprindelse. Dels så fremmer den blodcirkulationen, og dels så virker den udglattende og booster dermed hudens spændstighed. Gotu Kola virker også beroligende på huden.

Sodium Hyaluronate - et mineral med fugtende egenskaber
Sodium Hyaluronate er også at finde i vores scrub. Det er et mineral, der findes naturligt i vores hud. Sodium Hyaluronate har struktur som en lille molekyle, hvilket gør, at den lettere trænger ind i huden og tilfører fugt i dybden. På den måde sørger den for, at din hud ikke udtørrer. 

Prickly Pear mindsker dannelsen af rynker
På ingredienslisten i vores peeling finder du desuden Prickly Pear med det videnskabelige navn Opuntia Dillenii Flower Extract. Den er beslægtet med kaktussen og indeholder fedtsyrer, vitamin E og K. Derudover både beskytter og beroliger den din hud og reducerer forekomsten af rynker. Prickly Pear findes også i vores oliefri makeupfjerner.

Aloe Vera virker helende på huden
Aloe Vera (Aloe barbadensis leaf extract) findes i mange hudplejeprodukter - således også i Exfoliating Face Scrub fra Sanzi Beauty. Den populære ingrediens har mange gode egenskaber. Den virker både helende, beroligende og antiseptisk, hvorfor den er god til dig med hudirritationer.

Rens din hud med Soft Cleansing foam og Gentle Face Tonic, inden du bruger peelingen

 

Fortsæt med at læse

Effektiv og beroligende Makeup Remover uden olie

Effektiv og beroligende Makeup Remover uden olie

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Kend din hudtype

Kend din hudtype