Sådan fjerner du hudorme fra huden med aktiv hudpleje

Sådan fjerner du hudorme fra huden med aktiv hudpleje

Vi kender vist alle til at vågne op og opdage at ens hudoverflade har fået små sorte eller hvide prikker. Disse prikker kaldes hudorme. Mange af os har dem siddende i ansigtet, primært på og omkring næsen. De kommer på de mest ubelejlige tidspunkter og er ofte til stor irritation.

Hvad er hudorme og hvorfor får vi dem?

Hudorme, også kaldet komedoner har intet at gøre med manglende renlighed eller dårlig hygiejne og har intet som helst at gøre med hverken orme eller andre levende væsener. Hudorme skyldes ganske enkelt tilstoppede talgkirtler, og derfor ses de hyppigst der, hvor vi har flest talgkirtler.

Vores hud er fra naturens side fuld af porer, altså små åbninger i huden, hvor hårsækkene gror. Det er i disse små huller at hudens naturlige fedt, også kaldet sebum kommer fra. Fedt er godt for huden og også noget som vi har brug for bliver produceret, da fedt er med til at fugte og holde huden smidig. Dog kan en overproduktion af fedt resultere i, at det ophober sig med døde hudceller og snavs og dermed tilstopper porerne som sætter sig som en lille prop.

Det er derfor vigtigt at bruge de rigtige hudplejeprodukter for at hjælpe huden bedst muligt og her ser vi nærmere på, hvordan du fjerner hudorme fra huden med aktiv hudpleje.

Kom dine hudorme til livs med de bedste hudplejeprodukter

Den mest effektive metode at komme dine hudorme til livs på, er en god daglig renserutine. En god rens er med til at skabe de bedste betingelser for dine porer, så de kan blive renset og gøres fri for hudorme. Samtidig er det vigtigt, at du generelt passer godt på din hud og benytter effektive men skånsomme produkter for at komme hudorme og andre urenheder til livs.

Forebyg din hud mod urenheder og hudorme med AHA Peeling Serum

Du har formentlig stødt på mange forskellige hudplejeprodukter, der alle kan hjælpe dig med at få en sundere hud. Men døjer du med tilstoppede porer og hudorme så er vores AHA Peeling Serum måske det helt rigtige produkt for dig.

En AHA Peeling skiller sig ud fra andre eksfolierende produkter. Det er nemlig en kemisk form for eksfoliering, som nænsomt går ind og fjerner de døde hudceller og efterlader huden endnu smukkere. Så selvom det hedder en kemisk eksfoliering, har man intet at være nervøs for – den er faktisk endnu blidere end fysisk eksfoliering og er derfor oplagt til alle hudtyper – også dig der døjer med tør eller sensitiv hud.

I vores AHA-Peeling Serum finder du bl.a. mælkesyre og mandelsyre som sammen hjælper med at reducere rødme, fine linjer og bekæmpe uren hud for en mere ensartet og glødende hud. 

Er du i tvivl om, hvilken hudtype du døjer med, kan du læse meget mere om hudtyper i vores hudplejeguide lige her.

 
AHA Peeling Serum
260 kr.

Giv din hud en dybderensende ansigtsmaske

Har din hud brug for lidt mere kærlighed så er en god ansigtsmaske en god idé at have med i din hudplejerutine et par gange om ugen. Her kan du nemlig kræse lidt mere om din hud, end i din almindelige daglige hudplejerutine. En ansigtsmaske kan også være en god idé at bruge for at gøre en ekstra indsats for at komme hudormene til livs.

Vores Charcoal Clay Mask er fantastisk til at rense hudens porer i dybden – og sammen med andre nærende ingredienser, holde huden i balance. Det betyder for dig, at du vil opleve færre urenheder, hudorme og mindre fedtet hud. På blot 10-15 minutter virker masken og hjælper med at suge fedt og snavs til sig, så din hud bliver ren, glat og afbalanceret.

 
Charcoal Clay Mask
220 kr.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvilke hudplejeprodukter du bør bruge, så er du altid velkommen til at kontakte os og ellers så husk på, at ekstra forkælelse af huden aldrig skader. ​​​​​​​

Fortsæt med at læse

Sådan skal du tage nye hudplejeprodukter i brug

Sådan skal du tage nye hudplejeprodukter i brug

En ansigtsolie som ikke fedter huden

En ansigtsolie som ikke fedter huden

Fem tips til en rutine din hud vil takke dig for - og som du vil ELSKE

Fem tips til en rutine din hud vil takke dig for - og som du vil ELSKE