Optimal fugt og pleje med Gentle Face Tonic

Optimal fugt og pleje med Gentle Face Tonic

Hvis du er en af dem, der ikke kan se fidusen i at bruge skintonic, så læs lige med her. En god og mild alkoholfri skintonic er alfa omega i din daglige hudplejerutine, da den gør din hud klar til at absorbere serum og dagcreme. Gentle Face Tonic fra Sanzi Beauty fjerner kalkrester fra vand og pH-neutraliserer din hud. Læs mere om fordelen ved at bruge skintonic, og hvad vores produkt egentlig indeholder.

Rens din hud morgen og aften
Drømmer du om en frisk og spændstig hud med glød, så er det om at pleje den hver eneste dag. Optimalt set, så bør du rense din hud både morgen og aften med makeupfjerner (såfremt du bruger makeup), renseskum og skintonic, inden du påfører serum og ansigtscreme på huden. På den måde får din hud alt den næring, den har brug for, samtidig med du gør den klar til at absorbere beskyttende og opstrammende produkter, der passer godt på din hud i løbet af dagen.

Skintonic uden alkohol og parfume
Alle produkter fra Sanzi Beauty komplementerer hinanden, og vi anbefaler derfor, at du anvender samtlige produkter fra vores hudplejeserie for et optimalt resultat. Vores Gentle Face Tonic er helt uden parfume og parabener, og så er produktet vegansk certificeret ligesom alle andre produkter fra Sanzi Beauty. Desuden har vi valgt at lave vores skintonic helt uden alkohol, da det udtørrer huden mere end hvad godt er.

Sådan bruger du Gentle Face Tonic
Gentle Face Tonic anvendes som sidste led i renserutinen, efter du har fjernet makeup og renset din hud med Soft Cleansing Foam. Påfør skintonic på en vatrondel og rens forsigtigt huden i ansigtet. Gentle Face Tonic fjerner kalkrester fra vand og pH-neutraliserer din hud, så den er klar til et plejende og beskyttende lag i form af vores Anti-Aging Lifting Serum og Anti-Aging Face Cream. I det følgende kan du blive klogere på, hvilke nøgle-ingredienser vores skin tonic indeholder.

C-vitamin booster hudens spændstighed
Du finder blandt andet 3-0-Ethyl Asorbic Acid -  bedre kendt som Vitamin C i vores skintonic. Vitamin C booster hudens spændstighed og elasticitet ved at genskabe kollagen. Gentle Face Tonic har altså en anti-aging effekt, som hjælper med at holde din hud ung og stram.

Vitamin E har en helende effekt på huden
Gentle Face Tonic fra Sanzi Beauty indeholder endvidere tocopherol (E- vitamin). Vitaminet beskytter mod frie radikaler (luftforurening). Ydermere er Vitamin E kendt for sin helende effekt på irriteret og solskadet hud. Vitaminet er fyldt med antioxidanter, og har dermed antiinflammatoriske egenskaber. Sidst men ikke mindst fugter og beskytter den huden.

Panthenol virker beroligende
Du finder også panthenol på ingredienslisten i vores populære skintonic. Panthenol virker beroligende, blødgørende og lindrende på irriteret hud, og så har den en evne til at genopbygge huden. Panthenol er også at finde i vores Oil-Free Makeup Remover.

Gotu Kola fremmer blodcirkulationen
Vores alkoholfri skintonic indeholder desuden Gotu Kola, som er en asiatisk plante, der gror langs det Indiske Ocean. Den virker beroligende og fremmer blodcirkulationen samtidig med, den udglatter og strammer huden op ved at genoprettet spændstigheden.

Sodium Hyaluronate binder fugten
Sodium Hyaluronate er også at finde i skintonic fra Sanzi Beauty. Den er i besiddelse af en egenskab, hvor den binder fugten, så din hud ikke bliver dehydreret. Desuden er den skabt i en form af en lille molekyle struktur, hvilket gøre det lettere for den at trænge ind i din hud og tilføre fugt i dybden.

Prickly Pear mindsker dannelsen af rynker
Prickly Pear med det videnskabelige navn Opuntia Dillenii Flower Extract er i familie med kaktussen. Den er både rig på fedtsyrer, vitamin E og K. Desuden har den en beroligende og beskyttende effekt på huden, samtidig med den mindsker dannelsen af nye rynker. Derfor er den oplagt i vores alkoholfri skintonic.

Aloe Vera er antiseptisk og fugtgivende
Aloe Vera (Aloe barbadensis leaf extract) er en populær ingrediens i kosmetiske produkter - således også i skintonic fra Sanzi Beauty. Det er fordi, den har et væld af gode egenskaber, der matcher din huds behov. Ekstrakt fra plantens blade virker nemlig både beroligende, helende og antiseptisk på huden. Du finder Aloe Vera i mange af vores andre produkter - blandt andet Exfoliating Face Scrub.

Urea forhindrer at din hud tørrer ud
I vores skintonic finder du desuden Urea, bedre kendt som carbamide. Den forhindrer at din hud tørrer ud. Desuden har Urea en positiv virkning på hudirritationer, småskader og hudsygdomme. Urea sørger for at bevare hudens blødhed og fugt, og er derfor en oplagt ingrediens i vores alkoholfri skintonic.

Betaine reducerer forekomsten af rynker
I Gentle Face Tonic fra Sanzi Beauty finder du også Betaine, som hjælper huden med at bevare sin fugtighed ved hjælp af dens molykulære struktur. Betaine udglatter og blødgør huden, samtidig med den reducerer forekomsten af rynker.

Allantoin beroliger og beskytter huden
Du finder desuden Allantoin i Gentle Face Tonic fra Sanzi Beauty. Allantoin er et udtræk fra staud planten Kulsukker, med det videnskabelige navn Symphytum. Allantoin ikke bare beroliger og beskytter huden, den stimulerer endvidere væksten af nyt væv og har sågar en blødgørende og helbredende effekt på huden.

Citric Acid pH-neutraliserer og exfolierer
På ingredienslisten i vores alkoholfri skintonic er også Citric Acid (citronsyre). Den har en evne til at pH-neutralisere huden, samtidig med den har en exfolierende virkning, der fjerner døde hudceller. Desuden sørger Citric Acid for at bevare huden fugtig, så den ikke tørrer ud.

Se også vores effektive Makeup Remover helt uden kunstig tilsat parfume.

Fortsæt med at læse

Hold huden ung og spændstig med Anti-Aging Face Cream

Hold huden ung og spændstig med Anti-Aging Face Cream

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Effektiv og beroligende Makeup Remover uden olie

Effektiv og beroligende Makeup Remover uden olie