Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam

Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam

Din hud bliver hver dag udsat for vind, vejr og luftforurening - derfor er det vigtigt at holde den ren og beskyttet. Soft Cleansing Foam fra Sanzi Beauty er på én og samme tid mild, effektiv og beskyttende. Det er en renseskum, der fjerner snavs og urenheder og er tilsat en masse gode antioxidanter og vitaminer, der danner en beskyttende barriere, så hudcellerne ikke nedbrydes.

Skånsom og beskyttende
Hvis du er vant til at bruge renseskum eller skintonic, så ved du, at vatrondellen ofte er helt brun og snavset, når du har renset dit ansigt. Det skyldes naturligvis makeuprester - men det er også skidt, snavs og luftforurening, der sætter sig i din hud. Med Soft Cleansing Foam får du en skånsom renseskum uden parabener og tilsat parfume. Den renser i dybden samtidig med, den beskytter din hud optimalt. 

Fjerner snavs og urenheder
Soft Cleansing Foam er til dig, der drømmer om en ren og velplejet hud, der er godt beskyttet. Renseproduktet fjerner fedt, snavs og urenheder samtidig med, den minimerer tilstoppede porer og på den måde skaber fri passage, så produktet har de bedste betingelser for at trænge ind. På den måde kan din hud lettere optage de gode og nærende ingredienser fra dine øvrige hudplejeprodukter.

Sådan bruger du Soft Cleansing Foam
Anvend Soft Cleansing Foam morgen og aften for optimal effekt. Først fugter du dit ansigt med lunkent vand, derefter masserer du én til to pump Soft Cleansing Foam ind i ansigtet. Lad renseskummen virke et par minutter, inden du skyller efter med lunkent vand.

Danner et beskyttende lag
Soft Cleansing Foam fra Sanzi Beauty er tilsat et væld af gode, nærende antioxidanter og vitaminer, som har en beskyttende effekt mod frie radikaler såsom luftforurening. Antioxidanter danner et beskyttende lag, så din hud er bedst muligt pakket ind. Vores rens til ansigtet er velegnet til alle hudtyper og har sågar vegansk certifikat. Herunder kan du blive klogere på de vigtigste ingredienser i Soft Cleansing Foam.

Vitamin C holder huden spændstig
Soft Cleansing Foam indeholder Vitamin C, som styrker og genskaber kollagen og de elastiske fibre i huden. Den holder din hud glat, spændstig og stram, og er derfor en vigtig ingrediens i vores renseskum.

Acai virker antiinflammatorisk og opstrammende
I Soft Cleansing Foam finder også Euterpe Oleracea Fruit Extract (ekstrakt udvundet af acai). Acai er et bær, der er sprængfyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og antiinflammatoriske næringsstoffer. Acai bremser aldringsprocessen og ud over at være rig på antioxidanter, indeholder det nærende bær også omega-3 og omega-6-fedtsyrer, der hjælper huden med at se stram, glat og levende ud.

Græskarkerner virker nærende
Cucurbita Pepo Seed Extract er også tilsat vores rens til ansigtet. Det er en ekstrakt, der er udvundet af græskarkerner, og som er fyldt med nærende mineraler og vitaminer - blandt andet A, B, C og E.

Rød solhat har antibakteriel effekt
Desuden indeholder Soft Cleansing Foam også Echinacea Angustifolia Extract, som er udvundet af blomsten rød solhat. Den har både antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, og er derfor en essentiel ingrediens i vores renseskum, når huden skal holdes ren.

Gotu Kola virker beroligende og lindrende
Gotu Kola er også at finde i Soft Cleansing Foam fra Sanzi Beauty. Det er en plante, der er rig på aminosyrer og fedtsyrer. Desuden indeholder Gotu Kola beta-caroten, som virker beroligende og lindrende. Gotu kola stimulerer produktionen af kollagen og øger cellevækst og blodcirkulation, hvilket giver en anti-age-effekt. Altsammen gode egenskaber i en renseskum til asnigtet.

Prickly Pear blødgør og beskytter din hud
Prickly Pear er en frugt, der hører til kaktusfamilien. Den har et væld af gode egenskaber for huden. Dels indeholder den vitamin K og E, som virker blødgørende, og dels indeholder den flere nærende fedtsyrer, der bremser dannelsen af rynker og fine linier i huden. Prickly Pear virker desuden antiinflammatorisk, opfriskende og beskyttende mod UV-stråling. Den er helt essentiel i vores renseskum.

Indian Chrysanthemum har beroligende egenskaber
Chrysanthemum er en art kamille, der hører til kurvblomst-familien. Den har beroligende egenskaber, når den påføres huden. Endvidere har den en positiv effekt på rødmosset og følsom hud, og er derfor en vigtig ingrediens i vores Soft Cleansing Foam. Chrysanthemum optræder også på ingredienslisten i vores oliefri makeupfjerner.

Aloe Vera har mange egenskaber
Aloe barbadensis leaf extract - også kaldet Aloe vera har mange medicinske egenskaber. Den fremmer helingsprocessen, hvis man har sår, forbrændinger eller skader, samtidig med den virker beroligende og antiseptisk. Desuden er Aloe Vera fugtighedsgivende og blødgørende, hvorfor den anvendes i mange hudplejeprodukter - således også i vores Soft Cleansing Foam.

 

Produktet kan købes HER

 

Fortsæt med at læse

Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner Serum

Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner Serum

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner Serum

Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner Serum