Hold huden ung og spændstig med Anti-Aging Face Cream

Hold huden ung og spændstig med Anti-Aging Face Cream

Ingen kan undgå aldringens tegn, der sætter sig i huden i form af rynker og fine linier. Men, heldigvis er der råd for, hvordan du holder huden glat og elastisk. Anti-Aging Face Cream er en ansigtscreme til dig, der gerne vil bevare huden spændstig, fugtig og godt beskyttet mod vind, vejr og frie radikaler.

 

Går aktivt ind og bekæmper rynker
Det er lidt forskelligt, hvordan og hvor hurtigt vi ældes. Det kommer blandt andet an på gener og på hvordan vi passer på vores hud. De fleste vil gerne have en ung og glat hud så længe som muligt, og derfor er det en god idé at begynde på Anti-Aging produkter allerede, når du er i tyverne. Anti-Aging Face Cream er en creme til ansigtet, der aktivt går ind og bekæmper rynker og fine linier i huden, samtidig med den beskytter og blødgør din hud.

Rig på antioxidanter, peptider og vitaminer
Anti-Aging Face Cream fra Sanzi Beauty er rig på antioxidanter, peptider og vitaminer. Ansigtscremen matcher alle hudtyper og kan både bruges som dagcreme og natcreme. Produktet er fri for tilsat parfume og parabener, og så er glasflasken miljøvenlig. Ydermere er cremen vegansk certificeret.

Sådan anvender du Anti-Aging Face Cream
Fordel en passende mængde ansigtscreme i håndfladen og masser den derefter ind i huden, indtil du kan mærke, den er absorberet. For maksimal effekt anbefaler vi at du bruger Anti-Aging Face Cream to gange dagligt; morgen og aften. Inden du påfører cremen til ansigtet, anbefaler vi desuden at du anvender vores Anti-Aging Lifting Serum.

Aktive og nærende ingredienser
Anti-Aging Face Cream er særligt udviklet til at forebygge mod aldringens tegn, samt holde din hud hydreret og spændstig. Det gør den ved hjælp af en masse gode, aktive og nærende ingredienser, som du kan læse nærmere om i de følgende afsnit.

Vitamin C holder din hud spændstig
En essentiel ingrediens i vores Anti-Aging Face Cream er Vitamin C, som har opstrammende egenskaber. Vitamin C styrker din hud og har en evne til at genskabe kollagen og elasticitet i huden. Desuden giver den en ensartet hudtone og glød til ansigtet.

Sodium Hyaluronate binder fugten
Anti-Aging Face Cream indeholder desuden Sodium Hyaluronate, som anvendes i mange hudplejeprodukter. Grunden er, at  Sodium Hyaluronate har fugtgivende egenskaber. Den både holder og binder fugten til huden. Sodium Hyaluronate har struktur som en molekyle, hvilket gør det lettere for ansigtscremen at trænge ind i huden og holde den hydreret.

Vitamin E beskytter mod frie radikaler
På ingredienslisten i vores Anti-Aging Face Cream finder du også vitamin E, som er en antioxidant, der beskytter din hud mod frie radikaler såsom luftforurening og UV-stråler. Vitamin E har fugtgivende egenskaber og hjælper vores celler med regenerer efter solskader og forbrændinger. Endvidere har E-vitamin anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.

Kollagen holder huden stram og fugtig
Kollagen holder huden stram og spændstig. Desuden har kollagen helende egenskaber i forbindelse med skader og sår. Denne ingrediens beskytter desuden mod frie radikaler samtidig med, den holder din hud fugtig, derfor er det en vigtig ingrediens i vores creme til ansigtet.

Acai virker antiinflammatorisk og opstrammende
I vores nærende ansigtscreme finder også Euterpe Oleracea Fruit Extract (ekstrakt udvundet af acai). Acai er et lille bær, der er rig på mineraler, vitaminer og antioxidanter. Desuder er det lille bær rig på omega-3 og omega-6-fedtsyrer, der giver huden et stramt og glat look. Acai bremser aldringsprocessen og har anti-inflammatoriske egenskaber. Du finder også Acai i vores milde og effektive renseskum til ansiget.

B3 udglatter og beskytter
Anti-Aging Face Cream fra Sanzi Beauty indeholder B3-vitmain, som udglatter og forbedrer de små fine linjer i huden ved at øge kollagen-produktionen. B3 virker desuden anti-inflammatorisk og har evne til at reducere rødme. Vitaminet er rig på antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler.

Matrixyl 3000 holder huden elastisk
Vores populære ansigtscreme indeholder desuden peptidet Matrixyl 3000, som aktiverer hudcellerne og sørger for en holde huden elastisk. Desuden reducerer Matrixyl 3000 synlige rynker og giver huden en pæn overflade

Jojoba Oil virker blødgørende
Jojoba Oil har blødgørende og fugtgivende egenskaber. Desuden virker den antibakteriel og anti-inflammatorisk, ligesom den har evner til at mininere hævelser, rødme og små hudskader. Jojoba olie er derfor vigtig i vores creme til ansigtet.

Shea Butter er rig på vitaminer
Shea Butter er også at finde i Anti-Aging Face Cream fra Sanzi Beauty. Den nærende smørelse udvindes af nødderne fra frugten shea. Den er rig på Vitamin A og E og omega 6 og omega 9 fedtsyrer, der hjælper med at holde huden elastisk. Desuden har den ekstremt fugtgivende og blødgørende egenskaber, hvorfor det er en yndet ingrediens i mange hudplejeprodukter.

Palmitoyl Tripeptide-5 booster dannelsen af kollagen
Er en lille peptide, der stimulerer kollagen-produktionen og dermed mindsker synlige rynker. Den hjælper med at holde din hud spændstig og fast, og er derfor en vigtig ingrediens i vores ansigtscreme.

 

Produktet kan køber HER

 

Fortsæt med at læse

Anti-Aging Lifting Serum øger hudens spændstighed

Anti-Aging Lifting Serum øger hudens spændstighed

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Optimal fugt og pleje med Gentle Face Tonic

Optimal fugt og pleje med Gentle Face Tonic