Hudplejerutine - vores guide til hvordan du skaber en god rutine – Sanzi Beauty
Fri fragt over Kr. 400
Levering 1-3 hverdage
4.7/5 Trustpilot

Hudplejerutine - vores guide til hvordan du skaber en god rutine

Opslag af d.

Er du også i tvivl om hvilken rækkefølge du bør påføre dine hudplejeprodukter?

I dag findes der uendelig mange hudplejeprodukter – og her begynder der så at opstå forvirringer, om hvilken rækkefølge man skal påføre de forskellige produkter. Fx hvornår skal man påføre ansigtsolie? Er det før eller efter fugtighedscreme? Hvad med serum? Eller øjencreme? 

Herunder har vi lavet en kort oversigt over hvilken rækkefølge du bør påføre dine hudplejeprodukter – både for morgen og aften 🤗

En lille huskeregel

Påfør hudplejeprodukterne i rækkefølgen af det produkt med tyndest konsistens til det med tykkest konsistens, for at opnå den bedste effekt af alle produkterne.

 

1. Fjern makeup & Cleanse
For at ingredienser i dine hudplejeprodukter skal absorbere ordentligt, har du brug for ren hud, der er helt fri for snavs og olie.

Første step – Fjern makeuppen med vores Oil-Free Makeup Remover. Herefter rens ansigtet med vores Soft Cleasing Foam, for at fjerne de ekstra snavs og makeuprester der er på huden. Brug ansigtsrensen dagligt – både morgen og aften.  
 
2. Eksfoliere
Eksfoliere huden med vores Exflotiating Face Scrub 1-2 gange om ugen. Eksfoliering hjælper med at fjerne de døde hudceller samt rense porerne, så huden bliver efterladt rent og glat – og klar til næste step i hudplejerutinen!
 
3. Tone
Efter du har renset ansigtet, skal huden så preppes! Anvendt vores Gentle Face Tonic for at fjerne de sidste snavs og rester fra ansigtsrens. Brug toneren dagligt – både morgen og aften.  
 
3. Serum
Nu er huden helt rent og klar til masser af pleje og næring! Påfør vores Anti-Aging Lifting Serum efter du har tonet ansigtet. Serummet er fyldt med koncentrerede næringsstoffer, vitaminer og antioxidanter, som giver huden en øjeblikkelig opstramning og udglattende effekt. Samtidig øger hudens spændstighed og glød, samt styrker hudens fasthed og tekstur. Brug serum dagligt – både morgen og aften.  
 
4. Ansigtsolie (valgfrit)
Hvis huden har behov for ekstra fugt og pleje, anbefaler vi at bruge vores Deluxe Facial Oil om aften – efter at have påført serum. Vores ansigtsolie gennemfrugter og beriger din hud med et væld af vitaminer, der trænger dybt ind i huden. Desuden indeholder den også antioxidanter, som beskytter huden mod ydre påvirkninger.
 
5. Øjencreme
Huden omkring øjet er meget delikat og tynd, derfor skal du være forsigtig når du påføre øjencremen. Vi anbefaler at bruge ringefingeren til at massere produktet omkring øjet. Med vores Refreshing Eye Cream hjælper det med at minimere små fine linjer, reducerer poser og mørke rander omkring øjet, og efterlader huden blød og fugtet, så du får et frisk look! Brug øjencremen dagligt – både morgen og aften.
 
6. Fugtighedscreme
Fugtighedscreme er et must i ens hudplejerutine! Selvom huden er olieret eller bryder hurtig ud, har huden stadig brug for fugt og pleje. Vi har to fugtighedscremer som du kan vælge imellem: Anti-Aging Face Cream eller Moisturizing Day Cream SPF15, som du kan bruge dagligt – både morgen og aften. Vores Anti-Aging Face Cream er egnet til alle hudtyper – også olieret eller sensitiv hud!
 
Om aften:
Hvis der er behov for ekstra fugt og pleje, anbefaler vi at bruge vores Moisturizing Face Mask om aften. Påfør masken efter fugtighedscremen og lad den virke natten over.
 
7. Solcreme

Altid beskyt huden fra solens UV-stråler - også om vinteren! Brug evt. vores Moisturizing Day Cream SPF15 om dagen, inden du skal udenfor. 

 

Håber at vores liste fik afklaret forvirringer omkring hvilke rækkefølge man skal påføre hudplejeprodukterne.

Aftenrutine Anti-Age forside Hudpleje Hudplejerutine Morgenrutine Olieret hud Tør hud

← Ældre opslag Nye opslag →