Hvad gør Charcoal Clay Mask for huden?

Hvad gør Charcoal Clay Mask for huden?

Måske kender du allerede til begrebet aktivt kul i din hudpleje – ellers kan du i hvert fald blive meget klogere i dette blogindlæg.

Hos Sanzi Beauty har vi nemlig lanceret en Charcoal Clay Mask, hvis hovedingredienser består af aktivt kul og ler. De skaber nemlig tilsammen en maske, som både dybderenser og eksfolierer huden helt i dybden. 

Men hvad er aktivt kul?

Aktivt kul, også kaldt Charcoal på engelsk, er 100% naturligt. Det er fremstillet på helt speciel måde, og her er det vigtig at huske at det ikke er det samme som almindeligt trækul. Når aktivt kul fremstilles, sker det ved at brænde fx kokosskaller eller bambus under meget høje temperaturer. 

Aktivt kul er kendt for sin utroligt absorberende evne. Den tiltrækker nemlig alt smuds, talg og snavs, som ofte sidder dybt nede i porerne. Det fungerer næsten som en magnet, der suger skidtet ud fra porerne og op til overfladen. Her vil du opleve, at huden bliver synligt renere og glattere.  

Hvad gør ler for huden?

I vores Charcoal Clay Mask finder du også kaolin ler, som er den mildeste form for ler til huden. Kaolin er meget fin og let i konsistensen og har en naturlig absorberingsevne, som gør at den kan absorbere olie og fedt fra huden. Desuden er den også enormt god til at give huden en blid eksfoliering – hvilket gør den oplagt til at blive brugt af alle hudtyper – og især til jer, der gerne vil fjerne døde hudceller på en blid måde.

 De mange gode egenskaber ved Charcoal Clay Mask

Charcoal Clay Mask særlig kendt for sin evne til at dybderense og eksfoliere huden. Udover det er lermasken er også skabt til at skabe balance for huden. Derfor finder du også følgende ingredienser:

 • Grøn te, som modvirker rødme og hudirritationer
 • Lakridsekstrakt, der lysner huden og skaber en mere ensartet hudtone
 • Vitamin C, som giver glød til huden og hjælper med kollagendannelse
 • Hylauronsyre, som trænger dybt ind i huden og tilfører fugt til huden 

  Sådan anvender du Charcoal Clay Mask

  Charcoal Clay Mask påføres altid på afrenset hud, rens dit ansigt med Soft Cleansing Foam og hvis du har makeup på, kan du starte din rens med Oil-Free Makeup Remover. 

  Herefter påføres Charcoal Clay Mask i et tyndt lag og lad den tørre helt ind. Det tager ca. 10-15 minutter og du vil opleve, at masken føles stram i ansigtet, når den tørrer ind.

  Efter lermasken er helt tør, vasker du den grundigt af med lunkent vand. Husk at massere huden blidt, når du fjerner masken – på den måde undgår du unødvendig irritation og rødme.

  Du kan bruge Charcoal Clay Mask efter behov. Har du olieret hud, vil du opleve at du kan bruge den oftere end hvis du har mere tør eller sart hud. Start ud med 1-2 gange om ugen for at se hvordan din hud reagerer på masken.  

  Men alt i alt vil Charcoal Clay Mask efterlade huden dejlig ren, glat og afbalanceret. Lermasken kan anvendes af alle.

   

  Fortsæt med at læse

  Se yngre ud med Matrixyl 3000

  Se yngre ud med Matrixyl 3000

  Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

  Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

  Få en mere ensartet, glødende og ungdommelig hud med AHA Peeling

  Få en mere ensartet, glødende og ungdommelig hud med AHA Peeling