Moisturizing Day Cream SPF 15 beskytter og fugter din hud

Moisturizing Day Cream SPF 15 beskytter og fugter din hud

Er du på udkig efter en god og nærende dagcreme med solfaktor, så læs lige med her. Moisturizing Day Cream SPF 15 tilfører masser af fugt til din hud, samtidig med den beskytter dig mod solens farlige UVA- og UVB-stråler. Med sine mange gode egenskaber sørger den vitaminrige ansigtscreme for at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

Holder din hud stram og hydreret
Moisturizing Day Cream SPF 15 er et vegansk og parfumefrit produkt på linje med alle vores andre produkter. Endvidere indeholder den utallige nærende ingredienser, der holder din hud fugtig, spændstig og beskyttet mod solens skadelige stråler. Den lækre dagcreme sørger dels for, at din hud ikke tørrer ud og dels for, at du er beskyttet mod solens skadelige stråler (UVA og UVB).

Sådan anvender du Moisturizing Day Cream SPF 15
Hvis du har makeup-rester på, så begynd med at fjerne det med vores Oliefri Makeupfjerner. Rens så din hud med Soft Cleansing Foam og anvend eventuelt Anti-Anging Lifting Serum fra Sanzi Beauty. Nu er din hud klar til at få påført et jævnt lag Moisturizing Day Cream SPF 15. Hvad dagcremen indeholder kan du læse mere om i det følgende.

Sheasmør blødgører huden
I Moisturizing Day Cream SPF 15 finder du blandt andet sheasmør (Butyrospermum Parkii), som er et fedtstof, der stammer fra den nød, der vokser på det afrikanske sheatræ. Med sin høje koncentration af fedtsyrer og vitaminer er sheasmør ideel til at blødgøre huden. Desuden virker sheasmør helende, beroligende og antiinflammatorisk.

Sodium Hyaluronate fugter huden i dybden
På listen over ingredienser i Moisturizing Day Cream SPF 15 fra Sanzi Beauty finder du også Sodium Hyaluronate, som - ved hjælp af sin molekylestruktur - trænger dybt ind i huden og tilfører masser af fugt. På den måde sørger Sodium Hyaluronate for, at din hud forbliver hydreret.

Rødalger er rig på antioxidanter og aminosyrer
Ansigtscremen indeholder desuden Rødalger (Chondrus Crispus Extract), som er en essentiel ingrediens i Moisturizing Day Cream SPF 15. Rødalger er en tangtype, der er enormt rig på antioxidanter såvel som peptider og aminosyrer. Desuden indeholder rødalger pigmentet beta-caroten, som har en beskyttende effekt mod eksponering af det blå lys, vi udsættes for af elektroniske apparater.

Betaine opretholder hudens fugtbalance
På ingredienslisten i Moisturizing Day Cream SPF 15 finder du også Betaine, som hjælper din hud med at bevare sin naturlige fugtbalance. Betaine, som forekommer naturligt i huden, er også kendt for at udglatte og blødgøre huden, så den forbliver hydreret.

Allantoin danner grobund for nyt væv
I Moisturizing Day Cream SPF 15 fra Sanzi Beauty finder du endvidere Allantoin, som er udvundet af Kulsukker-planten (Symphytum), der tilhører rublad-familien. Allantoin virker dels beskyttende og beroligende, og dels blødgører den huden samtidig med, den skaber grobund for nyt væv.

Squalane har anti age-effekt
Squalane er også at finde i ansigtscremen. Det er et fedtstof, som huden også selv producerer. Squalane bidrager med fugt og helende egenskaber, der virker godt mod acne, tør og irriteret hud. Derudover er den også i besiddelse af en anti-age effekt, der holder din hud stram og glat.

Gotu Kola genopretter hudens spændstighed
I Moisturizing Day Cream SPF 15 optræder desuden Gotu Kola (Centella Asiatica Extract). Det er en asiatisk plante, der har til formål at fremme blodcirkulationen og berolige huden. Gotu Kola har desuden en opstrammende egenskaber, der genopretter hudens spændstighed.

Jojoba olie reparerer skadet hud
Jojobaolie (Simmondsia Chinensis Seed Oil) er også en vigtig ingrediens i Moisturizing Day Cream SPF 15 fra Sanzi Beauty. Jojoba olie mindsker rødme, beroliger huden og er i besiddelse af antiinflammatoriske egenskaber, som hjælper med at reparere skadet, tør og irriteret hud.

UV-filtre beskytter din hud
For at Moisturizing Day Cream SPF 15 kan beskytte din hud mod solens skadelige stråler, så er der tilsat to slags solfiltre. Nemlig UVB-solfilter (2-Ethylhexyl 4-Methoxycinnamate) og UVA-solfilter (Butyl Methoxydibenzoylmethane). Tilsammen sørger de to solfiltre for at danne et beskyttende filter mod solens UV-stråling.


Se også vores Moisturizing Face Mask












 

Fortsæt med at læse

Optimal fugtbalance med Moisturizing Face Mask

Optimal fugtbalance med Moisturizing Face Mask

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Alt om hudtilstande

Alt om hudtilstande