Effektiv og beroligende Makeup Remover uden olie

Effektiv og beroligende Makeup Remover uden olie

En smuk og naturlig hverdagsmakeup er for mange noget, der indgår i den daglige rutine foran spejlet. Måske kommer der lidt mere på ved festlige lejligheder. Uanset hvor meget makeup du bruger, så skal det fjernes igen, inden du sover, så huden kan ånde og restituere i løbet af natten. Med Oil-Free Makeup Remover fra Sanzi Beauty får du på én og samme tid en skånsom og effektiv makeupfjerner, der er 100 % vegansk og fri for parfume, olie og alkohol.

Lad huden ånde om natten
Efter en festlig aften, hvor du er kommet sent hjem, kan det være fristende at gå i seng uden at fjerne makeup. Det kan dog ikke anbefales, da din hud har brug for at blive renset og plejet efter en dag med vind, vejr og makeup. For at passe bedst muligt på din hud, er det vigtigt, at du plejer den hver dag, og i den rutine indgår makeupfjerner på lige fod med anvendelse af dine andre hudplejeprodukter.

Beskyttende, beroligende og effektiv makeupfjerner
Oil-Free Makeup Remover fra Sanzi Beauty er særligt udviklet til at gå i spænd med vores vippe-og bryn produkter, da den er helt fri for olie. Mildt men effektivt fjernes makeup-rester, skidt og snavs, samtidig med din hud plejes og beskyttes. Vores oliefri makeupfjerner er rig på antioxidanter og vitaminer, der beriger din hud. Desuden er produktet vegansk certificeret og fri for parfume og alkohol. Med vores makeupfjerner giver du din hud de bedste betingelser for at restituere og blive klar til morgendagens påvirkninger.

Sådan bruger du Sanzi Beauty Oil-free Makeup Remover
Det er nemt og effektivt at anvende Oil-free Makeup Remover fra Sanzi Beauty. Du skal blot anvende makeupfjerneren på en fugtet vatrondel og forsigtig gnide dit ansigt, indtil al makeup er fjernet. Herefter er det oplagt at bruge renseskum og skintonic fra Sanzi Beauty. Hvis du ønsker optimal pleje af huden og en opstrammende effekt, anbefaler vi desuden, at du efterfølgende anvender vores Anti-Aging Face Cream fra Sanzi Beauty. I de følgende afsnit kan du få et overblik over, hvad Oil-free Makeup Remover indeholder.

Panthenol beroliger og lindrer
I vores effektive oliefri makeupfjerner finder du panthenol som blødgør og beroliger din hud. Desuden er panthenol kendt for at lindre og genopbygge huden. Har du små skræmmer, sår eller andre former for hudirritation, så hjælper panthenol til en hurtigere heling. 

C-vitamin holder huden ung og stram
På ingredienslisten i Oil-free Makeup Remover fra Sanzi Beauty finder du desuden 3-0-Ethyl Asorbic Acid -  også kendt som Vitamin C. Vitaminet styrker og genskaber kollagen, som gør at din hud bevarer sin elasticitet og spændstighed. C-vitamin findes i mange hudplejeprodukter, og det giver god mening, da det har en anti-age effekt, som de fleste sætter pris på.

Vitamin E har helende og antiinflammatoriske egenskaber
Vores oliefri makeupfjerner indeholder desuden tocopherol som i daglig tale kaldes for E- vitamin. Vitaminet beskytter mod frie radikaler og virker desuden helende på solskadet, forbrændt og irriteret hud. Vitamin E er fyldt med antioxidanter og er kendt for sine fugtgivende, beskyttende og antiinflammatoriske egenskaber. Af den grund er det en oplagt ingrediens i vores Oil-free Makeup Remover.

Gotu Kola genopretter hudens spændstighed
Gotu Kola, Indian pennywort, Asiatic pennywort eller Mandookparni. Kær plante har mange navne. Den eftertragtede asiatiske plante, der gror langs det Indiske Ocean, indeholder kollagen, som styrker og genopretter hudens spændstighed. Gotu Kola virker desuden beroligende og fremmende for blodcirkulationen, hvorfor den er selvskrevet i vores makeup fjerner.

Sodium Hyaluronate holder på fugten
Oil-free Makeup Remover fra Snzi Beauty indeholder også Sodium Hyaluronate, som binder og holder på fugten i huden. Det er derfor en yderst populær ingrediens i mange hudplejeprodukter. Sodium Hyaluronate har en karakteristisk molekyle-struktur, som gør det nemmere for produktet at trænge dybt ind i din hud og holde den hydreret. Trænger din hud til fugt og pleje i dybden, kan du med fordel se nærmere på vores Anti-Aging Lifting Serum.


Prickly Pear reducerer dannelsen af rynker
Opuntia Dillenii Flower Extract - eller mere mundret; Prickly Pear er en vigtig ingrediens i vores makeupfjerner. Den sjove lille frugt, der er beslægtet med kaktusfamilien, er rig på vitamin K og E. Den virker således beskyttende, beroligende og antiinflammatorisk. Desuden har den et højt indhold af fedtsyrer, som mindsker dannelsen af rynker.

Aloe Vera er antiseptisk og fugtgivende
Aloe Vera (Aloe barbadensis leaf extract) findes i et hav af hudplejeprodukter, hvilket ikke er så mærkeligt endda. Ekstrakten fra Aloe Vera plantens blade virker nemlig helende, antiseptisk og beroligende på huden. Så, hvis du døjer med irriteret, rød eller skadet hud, så afhjælper Aloe Vera problemet. Derfor er Aloe Vera en essentiel ingrediens i vores makeupfjerner.

Indian Chrysanthemum beroliger huden
Chrysanthemum er en slags kamille, der er beslægtet med kurveblomster. Den har en beroligende effekt på huden, og virker også positivt på sensitiv og rødmosset hud. Den er derfor en oplagt ingrediens i Oil-free Makeup Remover fra Sanzi Beauty.

Se hvad vores kunder siger om Sanzi Beautys produkter på TrustPilot

Fortsæt med at læse

Optimal fugt og pleje med Gentle Face Tonic

Optimal fugt og pleje med Gentle Face Tonic

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Frisk hud med Exfoliating Face Scrub

Frisk hud med Exfoliating Face Scrub