Optimal fugtbalance med Moisturizing Face Mask

Optimal fugtbalance med Moisturizing Face Mask

Din hud bliver dagligt udsat for påvirkninger i form af vind, vejr og frie radikaler, hvorfor den behøver opmærksomhed, pleje og omsorg. Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty plejer og fugter din hud i dybden og skaber derved en optimal fugtbalance. Ansigtsmasken er god til dig med tør hud - eller dig som blot trænger til et fugtboost. Den er desuden rig på nærende og naturlige ingredienser, som din hud vil nyde godt af.

Et ekstra fugtboost med Moisturizing Face Mask
Drømmer du om en sund og frisk hud med glød, som ikke bliver dehydreret, så er det en rigtig god idé at anvende en ansigtsmaske i ny og næ året rundt. Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty tilfører den fugt, som din hud har brug for. Optimalt bør du pleje din hud morgen og aften med hudplejeserien fra Sanzi Beauty. Men, uanset hvor flittigt du plejer din hud i det daglige, vil den ind i mellem tørre ud og trænge til et ekstra boost, og det er her at Moisturizing Face Mask vil komme dig til gode.

Mild og skånsom for din hud
Moisturizing Face Mask er vegansk certificeret på lige fod med de resterende produkter fra Sanzi Beauty. Desuden er den helt uden parfume og dermed mild og skånsom for din hud. De mange naturlige ingredienser har et væld af gode egenskaber, der skaber de bedste betingelser for din hud. Ansigtsmasken fugter din hud i dybden samtidig med, den har en opstrammende effekt.

Sådan bruger du Moisturizing Face Mask 
Inden du anvender Moisturizing Face Mask, skal du først fjerne din makeup med Oil-Free makeup remover fra Sansi Beauty. Dernæst skal du rense din hud med vores Soft Cleansing Foam. Nu er din hud klar til et fugtboost i form af Moisturizing Face Mask. Påfør masken i et jævnt lag og lad den virke i 20 minutter. Skyl derefter masken af. Du kan også vælge at anvende masken overnight og skylle den af om morgenen, når du vågner.

Sodium Hyaluronate tilfører fugt
På listen over ingredienser i Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty finder du blandt andet Sodium Hyaluronate, som binder fugten til huden, så den ikke bliver dehydreret. Sodium Hyaluronate har form som en lille molekyle, hvilket gør, at den har nemmere ved at trænge ind i din hud. Den tilfører fugt i dybden og sørger for, at din hud ikke dehydrerer.

Rødalger er rig på næringsstoffer
Rødalger (Chondrus Crispus Extract) er en vigtig ingrediens i Moisturizing Face Mask. Det er en særlig type tang, der indeholder mange næringsstoffer til huden. Blandt andet antioxidanter og pigmentet beta-caroten, som beskytter huden mod eksponering af blåt lys. Desuden er rødalger rig på peptider og aminosyrer, der holder din hud fugtig.

Vitamin E - en kraftfuld antioxidant
Ansigtsmasken indeholder desuden tocopherol (E- vitamin), som er en kraftfuld antioxidant, der beskytter din hud mod luftforurening - også kaldet frie radikaler. Vitamin E har mange egenskaber, som din hud vil nyde godt af. Den virker både beskyttende og antiinflammatorisk, samtidig med den har en helende effekt på irriteret eller skadet hud.

Betaine udglatter og blødgører
I Moisturizing Face Mask finder du endvidere Betaine, som bevarer hudens naturlige fugtbalance ved hjælp af sin molekylære struktur. Betaine mindsker desuden forekomsten af rynker ved at udglatte og blødgøre huden.

Allantoin virker beskyttende
På listen over nøgle-ingredienser i Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty er Allantoin også at finde. Det stammer fra planten Kulsukker - også kaldet Symphytum. Allantoin både beskytter, blødgører og beroliger din hud samtidig med, den skaber gode vækstbetingelser for nyt væv.

 Squalane har anti age-effekt 
Squalane er også at finde i vores ansigtsmaske. Den tilfører fugt til huden og har desuden en anti age-effekt, der reducerer aldringstegn. Ydermere har den antiinflammatoriske egenskaber, der virker helende på eksem, rødme og acne.

 Gotu Kola genopretter spændstigheden
I Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty er der også Gotu Kola (Centella Asiatica Extract), som er en plante, der stammer fra asien. Den er kendt for at fremme blodcirkulationen samt berolige huden. Desuden virker den opstrammende, idet den genopretter hudens spændstighed.

Ekstrakt fra agurk virker antiinflammatorisk
Ekstrakt udvundet fra agurk (Cucumis Sativus Extract) har mange egenskaber og er derfor selvskrevet i vores Face Mask. Udover at den virker antiinflammatorisk, er den også kendt for at have en helende effekt på tør, beskadiget og forbrændt hud. Desuden virker den blødgørende og udglattende. 

Jojoba olie beroliger huden og reducerer rødme
Jojoba olie (Simmondsia Chinensis Seed Oil) er en yndet ingrediens i Moisturizing Face Mask, da den til dels beroliger huden og reducerer rødme, og dels har antiinflammatoriske egenskaber. Jojobaolie hjælper desuden med at reparere beskadiget og irriteret hud. 

Se også vores ansigtscreme med solfaktor 

 
 

Fortsæt med at læse

Alt du skal vide om kroppens største organ; huden

Alt du skal vide om kroppens største organ; huden

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Moisturizing Day Cream SPF 15 beskytter og fugter din hud

Moisturizing Day Cream SPF 15 beskytter og fugter din hud