Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner Serum

Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner Serum
Tørre øjenbryn og matte vipper, der nemt falder af. Det er virkeligheden for mange mennesker. Heldigvis er der råd for, hvordan du styrker og plejer din øjenvipper og bryn, så de fremstår glansfulde og stærke. Lyder det som noget for dig, så læs videre herunder, hvor du kan blive klogere på, hvordan Eye Zone Conditioner Serum fra Sanzi Beauty styrker hårsækkene.

Drømmen om sunde, stærke vipper og bryn med Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum

 

Knækker dine øjenvipper nemt, og kommer der mange hår af, når du gnider dine øjenbryn, så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker døjer med tørre og slidte bryn og vipper.

Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der drømmer om sunde, naturlige og velplejede bryn og vipper. Vores bryn- og vippepleje er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Til gengæld er vores serum rig på peptider og antioxidanter. Desuden er produktet blevet tildelt vegansk certifikat.

 

Hår har brug for fugt og næring – det gælder også dine vippe- og øjenbrynshår

Du har garanteret oplevet, hvordan dit hår bliver tørt og balstyrisk, hvis du ikke bruger balsam. Det samme gør sig gældende for de små hår, vi har i ansigtet. Øjenbryn og øjenvipper har også brug for fugt og næring, for at de kan holde sig sunde og velplejede. Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til bryn og øjenvipper, der er udviklet af de bedste ingredienser, som styrker og plejer hårsækkene.

Ingredienserne i vores Eye Zone Conditioner Serum er skabt til at gøre din øjenvipper og øjenbryn sunde og velplejede på en naturlig og effektiv måde. Serummet er udviklet med de bedste ingredienser, som ved brug en til to gange dagligt, går ind og styrker samt plejer hårsækkene. Vores conditioner er skabt til at give næring og fugt til hårene og er rig på peptider og antioxidanter. 

Vores produkter hos Sanzi Beauty er desuden aldrig tilsat parfume eller parabener – og så er de også vegansk certificeret gennem det anerkendte Vegan Society.

Sanzi Beauty Trustpilot Danmark

Hvad er forskellen på vores Eyelash Growth Serum og Eye Zone Conditioner Serum?

Du tænker måske hvad er forskellen mellem vores serummer, der får øjenbryn og øjenvipper til at vokse – og så vores Eye Zone Conditioner Serum? Det er et helt reelt spørgsmål, og mange har faktisk spørgsmål om netop dette.

Vores Eyelash Growth Serum og Eyebrow Enhancing Serum er skabt med flere aktive ingredienser, som kan give større garanti for længere vipper eller fyldigere bryn. De er derfor mere dedikeret at give dig fylde, længde eller flere hår. 

Vores Eye Zone Conditioner Serum er derimod et mere all-around produkt, som ved hjælp af fugt og næring til dine øjenvipper og øjenbyn kan gøre dem sundere – men også stærkere og netop derfor kan de syne længere eller mere fyldige. Så du kan sagtens få gode resultater med vores Eye Zone Conditioner Serum – den er bare ikke direkte rettet mod det.

Det betyder så også, at har man svært ved at tåle en almindelig øjenvippeserum, kan det her være en hjælp til at få sunde, smukke øjenvipper og øjenbryn uden de reaktioner, nogle får af de aktive ingredienser i disse serum.

 

Sådan bruger du Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum

Når du gerne vil anvende Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum er det vigtigt at gøre det på rengjort hud én til to gange dagligt - fx morgen og aften.

1. Start med at fjerne gammelt makeup med vores Oil-Free Makeup Remover. Det sikre, at produktet har de bedste betingelser for at blive optaget. Er du mere til en skumrens, har vi vores Soft Cleansing Foam, som også er god at rense med. 

Oil-Free Makeup Remover, 120 ml, 130 kr. 

 

2. Dernæst smører du et enkelt penselstrøg af vores Eye Zone Conditioner Serum over dine øjenbryn- og vipper. Du kan sagtens gøre det før du påvirker din mascara. Herefter trænger serummet ind i hårsækkene og skaber et flot resultat på en effektiv måde. Du vil opleve, at dine bryn og vipper bliver mere glansfulde, og at levetiden på de små hår bliver forlænget.

Eye Zone Conditioner Serum, 8 ml, 320 kr.

Aktive ingredienser i Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum

Ingredienserne i vores balsam til øjenvipper og øjenbryn er sammensat på en måde, hvor dine hår får mest muligt fugt og de bedste forhold til at vokse sig stærkere og sundere. Her kan du læse mere om nogle få udvalgte ingredienser.

Myristoyl Pentapeptide-17 styrker vipper og bryn

I Eye Zone Conditioner finder du en af de mest anerkendte peptider, nemlig Myristoyl Pentapeptide-17. Den øger hårvæksten med helt op til 25 % og booster samtidig dannelsen af keratin i hårsækkene. Det styrker væksten af dine øjenbryn og øjenvipper og er derfor vigtig i vores vippepleje.

Sodium Hyaluronate giver fugt

En ingrediens som anvendes i et væld af kosmetiske produkter, og også i Eye Zone Conditioner Serum fra Sanzi Beauty er Sodium Hyaluronate. Det har en fugtgivende egenskab, som sørger for at dine bryn og vipper ikke tørrer ud. Sodium Hyaluronate har struktur som en lille molekyle, der baner vejen for, at fugten kan trænge ind i hårrødderne.

Arginine giver næring til hårsækkene

I vores nærende serum til bryn og vipper er også en essentiel aminosyre at finde, nemlig Arginine. Den omdannes til nitrogenoxid, der åbner blodkarrene op og skaber passage til at blodet kan strømme helt ned i hårsækkene. På den måde næres hårsækkene samtidig med, at væksten af bryn og vipper boostes. Denne ingrediens optræder også i vores øjenbryn-serum.

Hydrolyzed Collagen øger hårets smidighed

Desuden finder du ingrediensen Hydrolyzed Collagen i Eye Zone Conditioner Serum fra Sanzi Beauty. Den er vigtig, idet den øger hårets smidighed og skaber glans og styrke til skadet og slidt hår. En uundværlig ingrediens i vores balsam til vipper og bryn.

Euterpe Oleracea Fruit Extract er rig på vitaminer

Du finder også Euterpe Oleracea Fruit Extract i vores Eye Zone Conditioner Serum. Det er en ekstrakt, der er udvundet fra acaibær, som er ekstremt vitaminholdige og fyldt med gode antioxidanter. Desuden virker den nærende ekstrakt beskyttende mod frie radikaler såsom luftforurening.

Copper Tripeptide-1 øger mængden af blodkar

Sidst men ikke mindst finder du Kobberpeptider på listen over nøgleingredienser i vores plejende serum til bryn og vipper. Det formelle navn er Copper Tripeptide-1, og det øger mængden af blodkar i hårsækkene. Desuden øger det iltningen, så næring nemmere kan optages. Denne ingrediens er altså med til at optimere absorberingen af vores bryn- og vippepleje, så du kan være sikker på, den trænger ind og skaber de resultater, du drømmer om.

Sanzi Beauty Trustpilot

 

Fortsæt med at læse

Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam

Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam

Hold huden ren og velplejet med Soft Cleansing Foam