Velplejede bryn og vipper med Eye Zone Conditioner Serum

Opslag af d.

Tørre øjenbryn og matte vipper, der nemt falder af. Det er virkeligheden for mange mennesker. Heldigvis er der råd for, hvordan du styrker og plejer din øjenvipper og bryn, så de fremstår glansfulde og stærke. Lyder det som noget for dig, så læs videre herunder, hvor du kan blive klogere på, hvordan Eye Zone Conditioner Serum fra Sanzi Beauty styrker hårsækkene.

 

Drømmen om sunde, stærke vipper og bryn
Knækker dine øjenvipper nemt, og kommer der mange hår af når du gnider dine øjenbryn, så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker døjer med tørre og slidte bryn og vipper. Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der drømmer om sunde, naturlige og velplejede bryn og vipper. Vores bryn- og vippepleje er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Til gengæld er vores serum rig på peptider og antioxidanter. Desuden er produktet blevet tildelt vegansk certifikat.

Hår har brug for fugt og næring
Du har garanteret oplevet, hvordan dit hår bliver tørt og balstyrisk, hvis du ikke bruger balsam. Det samme gør sig gældende for de små hår, vi har i ansigtet. Øjenbryn og øjenvipper har også brug for fugt og næring, for at de kan holde sig sunde og velplejede. Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til bryn og øjenvipper, der er udviklet af de bedste ingredienser, som styrker og plejer hårsækkene.

Sådan bruger du Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum
Anvend Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum én til to gange dagligt - fx morgen og aften. Fjern gammelt makeup med en olie-fri makeupfjerner og smør så et enkelt penselstrøg af produktet på bryn og vipper. Det gøres på samme måde som, når du tager mascara på. Herefter trænger serummet ind i hårsækkene og skaber et flot resultat på en effektiv måde. Du vil opleve, at dine bryn og vipper bliver mere glansfulde, og at levetiden på de små hår bliver forlænget.

Myristoyl Pentapeptide-17 styrker vipper og bryn
I eye zone conditioner finder du en af de mest anerkendte peptider, nemlig Myristoyl Pentapeptide-17. Den øger hårvæksten med helt op til 25 % og booster samtidig dannelsen af keratin i hårsækkene. Det styrker væksten af dine øjenbryn og øjenvipper og er derfor vigtig i vores vippepleje.

Sodium Hyaluronate giver fugt
En ingrediens som anvendes i et væld af kosmetiske produkter, og også i Eye Zone Conditioner Serum fra Sanzi Beauty er Sodium Hyaluronate. Det har en fugtgivende egenskab, som sørger for at dine bryn og vipper ikke tørrer ud. Sodium Hyaluronate har struktur som en lille molekyle, der baner vejen for, at fugten kan trænge ind i hårrødderne.

Arginine nærer hårsækkene
I vores nærende serum til bryn og vipper er også en essentiel aminosyre at finde, nemlig Arginine. Den omdannes til nitrogenoxid, der åbner blodkarrene op og skaber passage til at blodet kan strømme helt ned i hårsækkene. På den måde næres hårsækkene samtidig med, at væksten af bryn og vipper boostes. Denne ingrediens optræder også i vores øjenbryn-serum.

Hydrolyzed Collagen øger hårets smidighed
Desuden finder du ingrediensen Hydrolyzed Collagen i Eye Zone Conditioner Serum fra Sanzi Beauty. Den er vigtig, idet den øger hårets smidighed og skaber glans og styrke til skadet og slidt hår. En uundværlig ingrediens i vores balsam til vipper og bryn.

Euterpe Oleracea Fruit Extract er rig på vitaminer
Du finder også Euterpe Oleracea Fruit Extract i vores Eye Zone Conditioner Serum. Det er en ekstrakt, der er udvundet fra acaibær, som er ekstremt vitaminholdige og fyldt med gode antioxidanter. Desuden virker den nærende ekstrakt beskyttende mod frie radikaler såsom luftforurening.

Copper Tripeptide-1 øger mængden af blodkar
Sidst men ikke mindst finder du Kobberpeptider på listen over nøgleingredienser i vores plejende serum til bryn og vipper. Det formelle navn er Copper Tripeptide-1, og det øger mængden af blodkar i hårsækkene. Desuden øger det iltningen, så næring nemmere kan optages. Denne ingrediens er altså med til at optimere absorberingen af vores bryn- og vippepleje, så du kan være sikker på, den trænger ind og skaber de resultater, du drømmer om.

 

Produktet kan køber HER

 

← Ældre opslag Nye opslag →