Simpel rutine og pleje mod uren hud grundet mundbind – Sanzi Beauty
Fri fragt over Kr. 400
Levering 1-3 hverdage
4.7/5 Trustpilot

Simpel rutine og pleje mod uren hud grundet mundbind

Opslag af d.

Nu hvor mundbind er blevet en uundværlig del af hverdagen for os alle, oplever I sikkert også mere urenheder, irritationer og bumser i mundbind-området (hage, næse, kind og mund).

Dette fænomen har også fået udtrykket masne – som er en sammentrækning af ordene maske og acne. 

Hvorfor får man uren hud af mundbind?

Når du bruger mundbind, bliver en stor del af fugten fra din ånde inde under mundbindet.

Den fugtige atmosfære kan samle en masse bakterier, samtidig kan huden føles indelukket, og derved opstår urenheder, irritationer og bumser omkring mundbind-området. Derudover kan selve mundbind også virke irriterende på din hud og være årsag til hudproblemer i ansigtet, idet mundbindet sider helt op ad huden og man kommer til at gnide på det en gang imellem.

Herunder har vi samlet vores bedste tips til, hvordan man bedst muligt plejer sin hud før og efter brug af mundbind

Rens ansigtet både morgen og aften

Det er vigtigt at få renset sin hud grundigt. Rens ansigtet med vores Soft Cleansing Foam, for at holde huden rent og samtidig velplejet – hver morgen og aften. Hvis behov, rens i løbet af dagen eller efter timers med brug af mundbind.

Vores milde og effektive renseskum fjernes både fedt, snavs og andre urenheder fra huden. Herudover minimeres tilstoppede porer, hvilket gør at huden har lettere ved at absorbere f.eks. et serum eller creme. Desuden går den også ind og plejer samt beskytter huden med nærende antioxidanter og vitaminer, så huden ikke udtørres.

Fugt og pleje huden med naturlige og aktive ingredienser

Efter rens anbefaler vi at anvende vores Gentle Face Tonic, som sørger for at fugte og neutralisere huden, så den har den perfekte pH-balance – og derved klar til at absorbere alle de gode ingredienser fra serum og fugtighedscreme.  

Herefter anbefaler vi at anvende vores Anti-Aging Lifting Serum, som giver huden en dybdegående pleje. Serummen er udviklet til at trænge dybt ind i huden og give fugt og pleje, mens aktive ingredienser minimere aldringens tegn i huden. Herunder har vi fremhævet nogle vigtige ingredienser i vores serum, som huden vil elske:

  • Anti-Aging Lifting Serum indeholder bl.a. Prickly Pear, hvilket er rig på vitamin K og E, som virker blødgørende, beroligende, anti-inflammatorisk og beskyttende.
  • Desuden indeholder vores serum Gotu Kola, hvilket virker beroligende, samtidig med den booster cellevæksten og produktionen af kollagen.
  • Vores serum indeholder også Aloe Vera, hvilket er særlig kendt for at fremme helingsprocessen, hvis man har hudskader eller sår, og samtidig virker den antiseptisk, fugtighedsgivende og beroligende på huden.
  • I vores serum finder du også E-vitamin, som har helende, antiinflammatoriske og fugtgivende egenskaber, der hjælper med at berolige og beskytte huden
  • Desuden er produktet er fri for tilsat parfume og parabener

Efterfølgende anbefaler vi at anvende vores fugtighedscreme Anti-Aging Face Cream. Udover at bevare hudens spændstig og fugtig, beskytter den også mod vind, vejr og frie radikaler. Herunder har vi fremhævet nogle vigtige ingredienser i vores fugtighedscreme, som huden vil elske:

  • Vores Anti-Aging Face Cream indeholder bl.a. vitamin B3, som går ind ensarter hudtonen, bekæmper uren hud og minimere fine linjer og rynker.
  • Samtidig indeholder vitamin C som er med til at styrke og genskabe kollagen, og dermed giver fylden tilbage til huden.
  • Ydermere indeholder der en masse antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler. Dem kender vi bl.a. fra luftforurening. Antioxidanterne danner en beskyttende barriere, så cellerne i huden ikke nedbrydes.
  • Der indeholder også en masse gode og nærende ingredienser, som giver fugt til huden i dybden. Du finder bl.a. jojobaolie, acaiolie og sheasmør, som er både rige på vitaminer og mineraler.
  • Vigtigste af al – produktet er fri for tilsat parfume og parabener

Tip: Vent mindst 15 minutter efter påføring af fugtighedscreme, inden du sætter mundbind på.

Formindsk makeup under mundbind

For at undgå urenheder og bumser mest mulig, anbefaler vi at bruge mindre makeup. Dette hjælper med at give huden ro og de bedste betingelser for at kunne hele sig selv. Makeup kan nemlig tilstoppe porerne og give urenheder – og med mundbind kan det kun forværre situationen.

Hvis ønske brug af makeup, anbefaler vi at bruge produkter med naturlige ingredienser uden tilsat parfume og parabener.  

Husk: Brug renserutinen, som er anbefalet ovenover – også så snart du kommer hjem.

Brug altid rene og tørre mundbind

Sørg altid for at vaske dine genanvendelige mundbind efter brug, så du altid har et helt ren mundbind på. Og ellers ha’ et par stykker mundbind med i tasken, så har du med sikkerhed et par rene backups på dig. Desuden er det vigtigt, at du aldrig genbruger engangsmundbind, da både beskyttelsen og renligheden ikke kan garanteres.

 

Vi håber, at vores tips er brugbare, og at det kan hjælpe på at mindske urenheder, irritationer og bumser i mundbind-området.

Hudpleje Hudplejerutine Irritationer Mundbind Urenheder

← Ældre opslag