Smukke bukkede vipper hele dagen med Mascara Volume & Curl

Smukke bukkede vipper hele dagen med Mascara Volume & Curl

Mascara Volume & Curl er skabt til dig, som elsker voluminøse og
fyldige vipper

Ønsker du voluminøse, fyldige og lange øjenvipper – samtidig med at du gerne vil styrke dine vipper indefra? Så kan det være, at Mascara Volume & Curl fra Sanzi Beauty er lige noget for dig.

Udover at få en mascara, som giver fylde og farve til dine vipper så har vi i Mascara Volume & Curl tilsat castor olie, som er kendt for at styrke vipperne med dens fugtgivende og nærende egenskaber. Du finder også myristoyl pentapeptide-17, som er den aktive ingrediens, du også finder i vores vippeserum.


Castor olie
Denne ingrediens er særdeles nærende for dine vipper. Castor olie er specielt kendt for at øge volumen på vipperne. Derudover tilfører den masser af fugt og pleje til dine øjenvipper.

Myristoyl Pentapeptide-17
I Mascara Volume & Curl finder du en af de mest anerkendte peptider, nemlig Myristoyl Pentapeptide-17, som øger hårvæksten. Dette peptide skubber til dannelsen af keratin i hårsækkene, og sætter dermed gang i væksten af dine vipper.

 Mascara Volume & Curl 
190 kr.


Vegansk mascara der skaber det perfekte look med plejende og nærende ingredienser

Med Mascara Volume & Curl fra Sanzi Beauty får du ikke blot en mascara, som giver farve og volume til dine vipper, men en mascara som ved hvert brug gør dine vipper sundere og stærkere.

For os er det vigtigt, at en mascara er så skånsom mod øjenvipperne som overhovedet muligt! Derfor har vi fokuseret på at skabe en mascara, som føles blød og fleksibel, når den er på vipperne. Børsten på mascaraen er nemlig skabt til at give det perfekte buk til vipperne, samtidig med at dine vipper både plejes og styrkes af ingredienserne.

Mascara Volume & Curl fra Sanzi Beauty blev nomineret til en Danish Beauty Award 2021 i kategorien Årets Makeupprodukt - Populær. Det giver os endnu mere tro på, at vores veganske mascara er et stort hit blandt alle dem der prøver den. For hvem elsker ikke at have smukke bukkede vipper hele dagen?

Ønsker du den optimale pleje af dine vipper, kan du med fordel fjerne din mascara med vores oliefri makeupfjerner

En smuk og naturlig hverdagsmakeup er for mange noget, der indgår i den daglige rutine. Uanset hvor meget makeup du bruger, så skal det fjernes igen, inden du lægger dig til at sove. Med vores Oil-Free Makeup Remover får du på én og samme tid en skånsom, effektiv og beroligende Makeup Remover uden olie, fri for parfume og 100% vegansk.

Det kan nogle gange være fristende at gå i seng uden at fjerne makeup. Det kan dog ikke anbefales, da din hud har brug for at blive renset og plejet efter en dag med makeup. En makeupfjerner bør derfor indgå på lige fod med andre hudplejeprodukter.


Beskyttende, beroligende og effektiv makeupfjerner

Da vores oliefri makeupfjerner er helt fri for olie går den rigtig godt i spænd med alle vores vippe- og bryn produkter. Du får nemlig det allerbedste ud af vores produkter ved at bruge en oliefri makeupfjerner. Oil-Free Makeup Remover fra Sanzi Beauty er også oplagt til dig, som har enten lash extensions eller permanent vippebuk.

Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som beskytter og beriger din hud. Samtidig er den nænsom mod huden og fjerner din makeup uden at irritere huden. Med vores makeupfjerner giver du din hud de bedste betingelser for at restituere og blive klar til morgendagens påvirkninger.

Husk, at vores Eyelash Growth Serum kan give dig lange, smukke øjenvipper

Vores Eyelash Growth Serum er oplagt at bruge sammen med vores Mascara Volume & Curl. En kombination af netop disse to produkter kan du både opleve hvad vi synes er det bedste vippeserum sammen med vores favorit mascara. Så hvorfor ikke både få lange, fyldige øjenvipper sammen med en mascara der fuldender hele øjenområdet.

 

Fortsæt med at læse

Hvorfor skal du bruge en ansigtssolcreme?

Hvorfor skal du bruge en ansigtssolcreme?

En ansigtsolie som ikke fedter huden

En ansigtsolie som ikke fedter huden

Hyperpigmentering - hvordan bekæmper man mørke pletter i ansigtet?

Hvad er hyperpigmentering – og hvordan bekæmper du det?