BLACK FRIDAY

Vil du med til Black Friday før alle andre – og få adgang til helt særlige tilbud? Vi fejrer Black Friday med
HELT fantastiske tilbud! Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du både adgang før alle andre + helt særlige tilbud. Men skynd dig, vi starter vores Black Week allerede fra mandag, d. 22. november – og du vil ikke gå glip af åbningstilbuddet!

 

 

Køb hudpleje fra Sanzi Beauty på tilbud på Black Friday

Black Friday er lige om hjørnet. Det er en af de helt store handelsdage, hvor der er god mulighed for at spare penge på nogle af de ting, du ønsker dig mest. For mange er Black Friday derfor en dag, hvor det er tid til at forkæle sig selv med nogle eftertragtede produkter – og derfor vil vi naturligvis også glæde dig med gode tilbud på nogle af vores anerkendte produkter til hudpleje i år.

Her har du mulighed for at købe vores effektive hudpleje til en særligt fordelagtig pris, som du ellers ikke vil få resten af året.

Der er også mange, der bruger Black Friday til at købe årets julegaver ekstra billigt. Og da hudpleje efterhånden også er en klassisk ting at lægge under juletræet, kan du vælge at forkæle én, du holder af, med et af de tilbud vi har på hudpleje denne Black Friday. Det er en oplagt mulighed for, at du kan få nogle rigtig gode gaver hjem i god tid inden den store aften – helt uden at du behøver at blive involveret i den fysiske julehandels trængsel og alarm. Du kan vælge at købe vores enkelte hudpleje produkter, hvis du ved lige præcis, hvad du går efter. Ellers finder du også forskellige flotte gaveæsker, der indeholder et udvalg af vores effektive produkter til den ultimative selvforkælelse eller luksuriøse julegave. 

Hvis du bestiller produkter til hudpleje for mere end 400 kroner, giver vi dig også fri fragt på din bestilling. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os herinde, på support@sanzi-beauty.com eller på sociale medier. Vi står klar hele weekenden til Black Friday for at hjælpe dig, hvis du skulle opleve problemer!

 

Black Friday-tilbud: Forkæl dig selv med eksklusiv vegansk hudpleje fra Sanzi Beauty

I vores sortiment af certificeret vegansk hudpleje finder du en komplet palet af produkter, som alle er udviklet til at give dig et effektivt boost i forskellige faser af din daglige hudplejerutine. Her kan du blandt andet nyde godt af vores oliefri makeupfjerner, vores skånsomme renseprodukter og vores cremer, der er fremstillet helt uden brug af parfume – men til gengæld er rig på antioxidanter og vitaminer, som dit ansigt vil elske. 

I Black Friday-tilbud på hudpleje kan du selvfølgelig også findes vores anerkendte serummer, der både fås til dine øjenvipper, dine øjenbryn og dit ansigt. Disse produkter er om nogen grunden til, at Sanzi Beauty er blevet et kendt navn inden for hudpleje. For med vores serum får du en effektiv måde at give dig selv de lange øjenvipper og fyldige bryn, som du altid har ønsket dig.

I år bør du derfor gribe den unikke mulighed for at få fat i et eller flere af de kendte hudplejeprodukter fra Sanzi Beauty i vores Black Friday-tilbud. Her får du mulighed for at købe dansk udviklet hudpleje, der virker, og som samtidig er skånsom mod din hud og miljøet. Det har nemlig altid været vores mål at skabe en serie af hudpleje, som bringer det naturligt smukke frem i dig – og til priser, der gør dem til at komme i nærheden af. Derfor håber vi naturligvis også, at du benytter dig af vores gode tilbud på hudpleje på Black Friday.