FAQ

SVAR PÅ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 

 

 

 

Sanzi Beauty eyelash growth serum

Hvor lang tid går der, før man kan se resultatet af Sanzi Beauty eyelash growth serum?

Man skal regne med 6-8 uger, men nogle brugere melder om synlige resultater allerede blot efter 4 uger. Maks resultat opnås omkring uge 12-16.

Hvor lang tid holder en Sanzi Beauty eyelash growth serum 5ml?

Hvis du som anbefalet bruger det 1 gang dagligt, vil den holde i 5-6 måneder.

Kan man anvende Sanzi Beauty eyelash growth serum, hvis man har eyelash extensions på?

Ja du kan sagtens bruge det sammen, sålænge du ikke smører serummet på lige efter du har fået lavet eyelash extensions (minutter efter).

Bliver mine vipper ved med at være lange og fyldige, hvis jeg stopper med Sanzi Beauty eyelash growth serum?

Nej typisk vil der gå ca. 2 måneder så er dine øjenvipper tilbage, til den længde hvor du startede. Dette skyldes at Sanzi Beauty eyelash growth serum, udelukkende hjælper med at forlænge vippernes holdbarhed.

Er der prostaglandinderivater i Sanzi Beauty eyelash growth serum?

Ja vi bruger et prostaglandinderivat i vores serum kaldet DDDE (dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide). Denne ingrediens er ikke skadelig, da vi bruger så lille en procentdel i vores serum, at det kun er i en sådan koncentrat at det har den positive effekt, at det hjælper på forlængelsen af øjenvipperne sammen med de andre ingredienser vi har tilsat. Herunder bl.a. den meget anerkendte og patenterede Peptid formel, som er sammensat af to peptider kaldet Sympeptide.

Er der peptider i Sanzi Beauty eyelash growth serum?

Ja vi har nøje udvalgt den anerkendte peptid formel kaldet Sympeptide, som består af to peptider Myristoyl Pentapeptide-17 og Myristoyl Hexapeptide-16. Denne formel er beviseligt ud fra test, at kunne forøge vippernes fylde og længde efter blot 2 uger. Peptiderne har den effekt, at de går ind og stimulerer dannelsen af keratin i hårsækkene, hvilket vil sige at de er med til at forlænge, give mere fylde og forstærke dine øjenvipper.

Er det farligt at få Sanzi Beauty eyelash growth serum i øjnene?

Nej det er ikke farligt at få i øjnene, men kan dog godt svie en lille smule eller give rødme i øjnene. Vi anbefaler blot, at du skyller efter med rent vand for at der ikke skal være serum, som kan irritere øjet mere end højest nødvendigt.

Kan man som gravid eller ammende bruge Sanzi Beauty eyelash growth serum?

Da vi ved, at gravides kroppe ofte reagerer meget anderledes end normalt grundet flere hormoner i kroppen, vil vi anbefale at man for god ordens skyld ikke anvender Sanzi Beauty eyelash growth serum, før man er færdig med graviditeten og amningen.


Forsendelse

Hvor lang tid går der før jeg modtager pakken efter at jeg har bestilt?

Typisk går der 1-3 hverdage, fra du har bestilt og bekræftet din ordre på vores hjemmeside, til du modtager den hjemme på din adresse eller i en pakkeshop nær dig. Det afhænger meget af, om du f.eks. laver din ordre fredag aften efter at pakkefirmaet har lukket, eller om du gør det en hverdag, hvor pakkefirmaet har åbent.

Hvilket fragtfirma bruger i?

Vi har valgt at sende vores pakker med enten PostNord eller Bring alt efter dit valg som kunde. Det er dem, som vi har bedst erfaring med. De leverer 99,9% af alle vores pakker til tiden og til den rigtige adresse. Yderligere har de den fordel, at hvis man ikke er hjemme på det tidspunkt de kommer, så kan de levere i nærmeste pakkeshop, hvilket gør det nemt for dig som kunde og dermed skal du ikke vente til dagen efter, med at få din pakke.

Hvad hvis min ordre er blevet beskadiget under transporten?

Hvis du oplever at din ordre er blevet beskadiget under transporten, og ikke er som den skal være når du modtager pakken. Så skal du blot tage et billede straks efter du har modtaget pakken, og sende til os pr. mail. Herefter sender vi dig en returlabel, så du kan refundere pakken gratis og få den erstattet af en ny.

Bliver pakken sendt samme dag som jeg bestiller?

Hvis du på hverdage mandag til fredag bestiller på vores hjemmeside før kl. 14.00, bliver pakken sendt samme dag. Gælder dog ikke på helligdage.

Køb af produkter

Hvor kan jeg købe Sanzi Beauty eyelash growth serum?

på siden, eller hos en af vores mange forhandlere (frisører, kosmetologer eller parfumerier m.m.). Spørg hos din nærmeste, hos en af de nævnte forhandlere.