Anti-Age

Anti-Age hudpleje fra Sanzi Beauty med aktive ingredienser

Anti-Age hudpleje fra Sanzi Beauty med aktive ingredienser

Hudpleje produkter der er bygget op på vitaminer, antioxidanter og naturlige ingredienser

Det kan nogle gange godt være en jungle at finde det helt rigtige hudplejeprodukt til sin hud. Der er nemlig mange måder at vælge det helt rigtige hudplejeprodukt på - en af måderne kan være at gå efter hvilke vitaminer dit serum eller creme indeholder.

Vitaminer er ret så effektive når det kommer til hudpleje. Du ved det måske allerede, men din hud har brug for omsorg og pleje, hvis du gerne vil have en velplejet hud. Alt fra luftforurening og solens UV-stråler påvirker hudens aldringstegn, men der er altså meget du kan gøre, for at få en sund og spændstig hud – præcis som du drømmer om.

Vi vil her gøre dig klogere på, hvordan anti-age hudplejeserien fra Sanzi Beauty hjælper dig til en glat og smuk hud med hjælp fra de helt rigtige vitaminer og ingredienser.

Der er mange der tror, at anti-age produkter først skal anvendes når man kommer op i årerne. Men allerede i 20’erne begynder vi at miste elasticiteten i huden og det er derfor allerede her, at vi anbefaler at begynde at bruge anti-age produkter. Hos Sanzi Beauty har vi udviklet en anti-age hudplejeserie i tre dele, der bygger på vitaminer, antioxidanter, peptider og naturlige ingredienser der gør underværker for din hud.

Antioxidant der styrker huden: C-vitamin

Du kender måske allerede til C-vitamin? Hvis ikke, så er C-vitamin et af de mest populære vitaminer når vi snakker hudpleje. Ikke nok med at det er en kraftig antioxidant, så er C-vitamin også med til at styrke huden og udligne fine linjer og pigmentforandringer. Du finder ofte C-vitamin i anti-age produkter og det samme gør du i vores Anti-Age hudplejeserie.

C-vitamin er ikke blot med til at styrke huden men den mindsker også solskader, som ofte viser sig som rynker.

Du finder både C-vitamin i vores Anti-Aging Lifting Serum samt vores Anti-Age Face Cream.

390 kr.
 

Serum med C-vitamin

I et serum med C-vitamin får du en række fordele. Du ser fx at C-vitamin aktivt går ind og bekæmper fine linjer i hudens overflade, hvilket gør det til en perfekt ingrediens i en anti-age serum. Derudover går C-vitamin også ind og giver huden glød og kan samtidig hjælpe mod pigmentforandringer i hudens overflade fra solskader og akne.

En vigtig ingrediens til smuk hud: B3-vitamin

En vigtig ingrediens til smuk hud er B3-vitamin - også kendt som niacinamide. Udover at være et vitamin som kroppen ikke selv kan producere, men har meget gavn af, så er B3-vitamin særligt kendt for at udjævne hudtonen, bekæmpe uren hud og minimere fine linjer og rynker.

B3-vitamin er en ingrediens som du altid bør have med i din hudplejerutine, om end du har en ung, moden, olieret, tør eller sensitiv hud for det bedste ved vitamin B3 er, at det kan bruges af alle hudtyper.

Fugtcreme med B3-vitamin

En fugtcreme med B3-vitamin finder du blandt andet i vores Anti-Age Face Cream. Den er specielt udviklet til at forebygge aldringstegn og hvis du ønsker at bevare en spændstig og glad hud, med en flot glød, så vil vores Anti-Age Face Cream helt sikkert blive et hit hos dig. Udover B3-vitamin indeholder vores Anti-Age Face Cream bl.a. vitamin C og naturlige ingredienser som jojobaolie, acaiolie og sheasmør, som alle er rige på vitaminer og mineraler.

 

anmeldelse af Sanzi Beauty

Vidste du…

At B3-vitamin også er meget velkendt for sin effekt på rosacea og rødme? I vores Anti-Age Face Cream har vi tilsat hele 6% B3-vitamin. Vi ved nemlig, at en koncentration på højere end 5% skaber en synlig forskel på huden når det kommer til rosacea men også hyperpigmentering, fine linjer og akne.

B3-vitamin er en meget mild ingrediens, som hverken skaber hudirritationer eller overfølsomhed. En lille hovedregel er, at man som udgangspunkt altid bør gå efter en koncentration af B3-vitamin på mindst 2%, før at det har en effekt på huden.

Vil du opleve fordelene ved B3-vitatmin og C-vitamin på din egen hud? Så kan du finde vores Anti-Age Lifting Serum og Anti-Age Face Cream lige her.