Sanzi Beauty er et ærligt dansk beauty brand, som skaber veganske produkter uden tilsat parfume og æteriske olier.

Vi ønsker at gøre en forskel i branchen og er stolte af at skabe produkter med aktive og rene ingredienser, uden unødvendige kemi og fyldstoffer. Hos Sanzi Beauty betaler du for indholdet og effekten -  ikke emballagen.

Alle vores produkter testes hos Oxford Biosciences for at sikre at de lever op til de høje kriterier og forventninger, vi alle burde have til de produkter, vi påfører vores hud - kroppens største sanseorgan.

Vi kan dog hverken love evig ungdom eller rynkefri aldring - men vi kan garantere produkter som gør en reel forskel for din hud.

En hilsen fra Founder & CEO

I 2017 begav jeg mig ud på en rejse i beautybranchen. Jeg har altid haft en iværksættermentalitet og ønskede at skabe et beautybrand med en unik mission om at føre ærlighed og effektivitet ind i branchen gennem produkter, som gør en reel forskel uden at gå på kompromis med indholdet. Sådan blev idéen til Sanzi Beauty født.  

De første skridt på denne rejse var at skabe markedets bedste øjenvippeserum til en overkommelig pris. Efter X måneder med hjælp fra førende eksperter skabte vi det øjenvippeserum, der i dag er købt af mere end 200.000 danskere og stadig er et af vores bedst sælgende produkter.

Rejsen er fortsat, og Sanzi Beauty er blevet rigere og mere mangfoldig både hvad angår organisationen og produkterne. Sortimentet favner nu hudpleje, make-up og flere serummer til hårvækst - et produktkatalog, som vi altid arbejder på at udvide med et innovativt og kompromisløst afsæt. Et afsæt, jeg fra start har defineret med høje standarder til produkternes indhold og effekt, og derfor har det også været et helt naturligt valg, at alle produkterne er veganske, uden tilsat parfume og uden unødvendig kemi.

Produkterne er derfor altid skabt med kærlighed for netop den mission - og jeg kan med stolthed sige, at jeg tester alle produkterne på mig selv, inden du får dem i hænderne.

Vores hovedmål er simpelt - at skabe aktive skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis med indhold og effekt.

Tak fordi du tager del i rejsen.

- Robert Friedrich, Founder & CEO