TILFREDSHEDSGARANTI

I Sanzi Beauty har vi valgt at tilbyde tilfredshedsgaranti på alle vores hudplejeprodukter, som er købt på vores hjemmeside. Dette har vi valgt at gøre, da vi ved at det for mange kan være en jungle, at finde frem til de helt rette hudplejeprodukter, til ens hudtype og hudtilstand.

Hvordan fungerer tilfredsgaranti:

1) Find/kend din hudtype

2) Brug produktet i 30 dage, hvor du bruger det dagligt. OBS det er meget normalt, at når man skifter til et nyt mærke af hudpleje, så har huden brug for at tilvænne sig de nye ingredienser.

3) Oplever du at din hud reagerer negativt på et eller flere pågældende produkter, retter du henvendelse til vores kundeservice på support@sanzi-beauty.com indenfor 45 dage efter du har modtaget produktet, og beskriver dit problem, samt vedhæfter et billede af din huds reaktion på produktet.

4) Herefter finder vores kundeservice og dig sammen, frem til et andet hudplejeprodukt der passer til din hud.

 5) Du sender det gamle produkt retur, og herefter når vi har modtaget det, fremsender vi det eller de nye produkter til dig.

 6) Skulle det nye produkt mod forventning heller ikke hjælpe, så er du velkommen til at kontakte os på support@sanzi-beauty.com, hvor vi aftaler at du så kan sende produktet retur og få refunderet dine penge for din originale ordre. Der refunderes for den seneste ordre. Du afholder som kunde selv alle fragtomkostninger.

OBS: Tilfredshedsgaranti gælder kun hudplejeprodukter, som er købt på www.sanzi-beauty.com 

ResultatSGARANTI

Gælder på følgende produkter: Eyelash Growth Serum, Eyelash Renewing Serum og Hair Growth & Enhancing Serum

Ved køb af ovenstående produkter, tilbydes fuld resultatgaranti eller pengene tilbage.

Betingelserne for at kunne benytte dig af resultatgarantien:

1) Du skal påføre serummet en/to gange dagligt i 16 uger (afhængigt af produkt, se anvendelsesguide på produktsiden)

2) Der skal tages billede fra uge 1, og herefter hver 4 uge til og med uge 16 (5 billeder i alt). Dette er den eneste måde vi kan sikre os, at produktet er brugt kontinuerligt. Ligeledes skal billederne være datomærket, eks. i form af billeder taget med mobilen, hvor dato fremgår.

3) Er der ikke opnået det mindste resultat ved uge 16, så kontakter du os pr. mail (support@sanzi-beauty.com) og fremlægger billederne. Og er der intet tydeligt resultat, får du naturligvis refunderet det fulde beløb.

4) Der skal kunne forevises en kvittering for, at produktet er købt gennem vores hjemmeside (www.sanzi-beauty.com).