Anti-Age

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

Bekæmp din rosacea og rødme med B3-vitamin

De fleste af os der kæmper med rødme i huden eller rosacea og vi alle ville nok ønske, at der var en let vej til en mere ensartet hudtone - og det er der heldigvis også! Der er nemlig en ingrediens, som er særdeles velkendt til at mindske rosacea og rødme – B3 vitamin, også kendt som niacinamide.

Lad os dykke ned i hvordan du kan få en smukkere hud ved hjælp af hudpleje og gode rutiner.

Grunden til at rosacea og rødme opstår i huden

Men lad os først tale lidt om grunde til, at du oplever rødme eller rosacea i dit ansigt. Rosacea er en kronisk hudsygdom, som rammer omkring 3-5% af alle med lys hud – og det rammer oftere kvinder end mænd. Med rosacea kan det skyldes ens gener, men også længerevarende soleksponering, som kan få rosacea til at bryde ud. Vi anbefaler selvfølgelig, at man tager et smut forbi en hudlæge, hvis man er nervøs for om man har rosacea. Det er en hudsygdom og skal selvfølgelig behandles.

Men der er heldigvis nogle ting, du kan gøre for at holde din hud i balance og forebygge de værste udbrud. Det kan gøres med en god hudplejerutine. 

Ønsker du at blive endnu klogere på niacinamide? Så kan dette blogindlæg hos Paula's Choice måske fange din interesse!

Sådan kommer du rosacea og rødme i huden til livs

Kæmper du med rosacea eller rødme i huden, er det vigtigt at rense dit ansigt med en blid rens. Vores Soft Cleansing Foam er helt uden parfume og æteriske olier og fungerer som et blidt renseskum, der hverken udtørrer eller irritere huden. Den vil du roligt kunne bruge dagligt, hvis du har rosacea.

 

Brug herefter produkter, som er blide nok til ikke at irritere huden – men som du samtidig føler gør en forskel for dig. Det kunne være Hydrating Face Serum, som fugter din hud i dybden eller Anti-Aging Lifting Serum, som gennem hyaluronsyre fugter din hud og C-vitamin, der hjælper mod hyperpigmentering og urenheder.

Alle produkter fra Sanzi Beauty er fri for parfume og æteriske olier – hvilket gør dem gode til sart og sensitiv hud, som en hud med rosacea ofte vil være.

 

Derefter bør du afslutte med en god fugtighedscreme. Her er Anti-Aging Face Cream et fantastisk produkt at nævne! Anti-Aging Face Cream indeholder nemlig hele 6% B3-vitamin.

 

B3-vitamin i din hudplejerutine med rosacea

B3-vitamin er velkendt for sin effekt på rosacea og rødme – faktisk i så høj en grad at det kan mindske dine udbrud betragteligt. Vi har 6% B3-vitamin i vores Anti-Aging Face Cream, da vi ved at en koncentration på højere end 5% skaber en synlig forskel for huden både når det kommer til rosacea, men også for hyperpigmentering, fine linjer og akne.

Som udgangspunkt skal man altid gå efter en koncentration på 2% af B3-vitamin eller derover, før at det har en effekt på huden. Heldigvis er B3-vitamin en meget mild ingrediens, som hverken skaber hudirritationer eller overfølsomhed. Derfor er det også en ingrediens, der er perfekt til dig med rosacea og rødme i huden.