GUA SHA - Vejen til smuk, strålende hud

Gua Sha Ansigts Massage - Gua Sha hos Sanzi Beauty

DIN GUIDE TIL GUA SHA - og hvordan du får det bedste ud af de smukke sten

Drømmer du om mere glødende, fast hud? Så har vi det perfekte værktøj til dig! En ansigtsmassage med vores Gua Sha-redskaber er fantastiske til at give huden glød, øget ensartethed og gøre huden mere stram og fast. 

Gua Sha stammer fra Kina og er et traditionelt healingsredskab – og har været brugt igennem flere tusind år. Så det er ikke uden grund at Gua Sha også er blevet hit i vores del af verdenen!

Ved at bruge en Gua Sha sten stimulerer du hudens blodgennemstrømning samt kollagen produktionen øges. Det giver dig en endnu flottere hud med masser af glød.

Desuden er det jo helt fantastisk at give sig selv en ansigtsmassage som selvforkælelse et par gange om ugen.

Vil du blive klogere på, hvordan man bruger en Gua Sha til ansigtet – så læs med her.

 

Gua Sha Round, hvid jade
190 kr.

 

Gua Sha Round, pink quartz
210 kr.


Vores guide til ansigtsmassage med Gua Sha

Vi har skabt fire Gua Sha sten, som du kan bruge til at den perfekte ansigtsmassage. Vi anbefaler, at du bruger din Gua Sha i kombination med vores Deluxe Facial Oil. Du finder vores Gua Sha i fire forskellige versioner – i både hvid jade og rose quartz. Vi anbefaler, at du gør det 2-3 gange om ugen.

  1. Start med at afrense din hud med Soft Cleansing Foam, så din hud er fri for dagens makeup og snavs. Påfør et par dråber af Deluxe Facial Oil til din hud føles olieret, så Gua Sha stenen bedre kan glide over huden.

  2. Brug blide opadgående strøg, hvor du starter fra nederste del af ansigtet og arbejder dig op med den glatte side af din Gua Sha. Start fra midten af ansigtet og arbejd ud mod hårlinjen. Gentag hver bane 5-10 gange. Se billedet nedenunder som inspiration.

  3. På kæbelinjen, ved øjenbrynet og under øjet kan du med fordel bruge indhakket i Gua Sha stenen – eller den smalle side på vores Sculpt sten.

  4. Afslut med halsen, hvor du bruger blide opadgående strøg. 

Gua Sha Guide - hvordan bruger man en gua sha?

 

Gua Sha Sculpt, hvid jade
280 kr.

Gua Sha Sculpt, pink quartz
320 kr.


Gode tips før du går i gang med Gua Sha massage

Her er nogle gode tips til dig, der gerne vil i gang med at bruge en Gua Sha sten!

  • Husk altid at rengøre din Gua Sha sten før og efter brug med en mild sæbe. På den måde er du sikker på, at dit værktøj altid er helt rent.
  • Brug kun Gua Sha på ren og afbalanceret hud – og aldrig på hud, som virker irriteret eller har udbrud.
  • Husk desuden at holde din Gua Sha fladt mod huden og brug blide tryk, når du arbejder med massagen. Lad stenen gøre arbejdet.

Det er aldrig meningen, at din hud skal blive irriteret eller varm af arbejdet – men du vil nok kunne opleve lidt rødme efter massagen. Det vigtigste at huske på er, at det skal føles behageligt, når du bruger en Gua Sha i ansigtet.