Få en mere ensartet, glødende og ungdommelig hud med AHA Peeling

Få en mere ensartet, glødende og ungdommelig hud med AHA Peeling

AHA peeling er en form for eksfoliering, også kaldt for kemisk eksfoliering. Men lad dig ikke blive skræmt af ordet kemisk eksfoliering. Det er faktisk en af de bedste og mildeste måde at eksfoliere huden på.

AHA, som står for alpha-hydro-acid, er en eksfolierende frugtsyre-peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller ved hjælp af aktive ingredienser, hvilket får huden til at fremstå renere, mere ensartet og glødende.

AHA Peelings adskillige fordele

AHA Peeling har mange fordele, som alle hudtyper – men især sensitiv og tør hud får glæde af. Som nævnt skaber de aktive ingredienser en eksfolierende effekt ved at fjerne de døde hudceller gennem en kemisk proces og derved får huden til at se mere ensartet og glødende. De magiske hovedingredienser i AHA Peeling er mælkesyre og mandelsyre. 

Mælkesyren (lactic acid)

Mælkesyre er en velkendt hudplejeingrediens, som både har anti-age egenskaber, der hjælper med at reducere fine linjer og rynker, men som også er super god til at mindske pigmentforandringer fra både solen og akne, hvilket giver huden et mere ensartet og glat udseende. Desuden hjælper den også med at mindske størrelsen på porerne.

Mandelsyre (mandelic acid)

Mandelsyre, som også er en AHA, er velkendt for sine anti-aging egenskaber, sammen med de andre fordele en kemisk eksfoliering giver, som nævnt ovenfor. Mandelsyre hjælper med give huden et mere ensartet og glødende udseende, hvilket vi er mange, der ønsker og stræber efter. Mandelsyren trænger dybt ned i huden og fjerner de døde hudceller, talg og urenheder, som er sætter sig i porerne.

I AHA Peeling finder du også c-vitamin, salicylsyre og en smule glykolsyre som er med til at give huden den optimale pleje og behandling.

  • Vitamin C, særlig kendt for sin anti-aging effekt. Desuden giver den glød til huden samt øger spændstigheden og elasticiteten ved at genskabe kollagen.
  • Salicylsyre, kendt for at bekæmpe uren hud. Salicylsyre er en betahydroxysyre (BHA), der eksfolierer huden og hjælper til at fjerne tilstopninger i porerne.
  • Glykolsyre, hjælper med at hele huden efter udbrud. Den er desuden med til at udglatte ujævn hud og har endda også anti-aging egenskaber, som giver huden et mere ungdommeligt udtryk.
  • Panthenol, som lindrer, genopbygger og gennemfugter huden.

Hvordan kombinerer man AHA peeling i sin nuværende hudplejerutine

AHA Peeling fungerer næsten som et serum – den skal nemlig ikke vaskes af.

AHA Peeling skal bruges efter du har afrenset dit ansigt. Vi anbefaler, at du bruger Soft Cleansing Foam efterfulgt af Gentle Face Tonic for at skabe den perfekte base for peelingen. Herefter påfører du AHA Peeling til hele ansigtet med blide, masserende bevægelser. Husk, den skal ikke vaskes af.

Når produktet er trængt ind og tørt, kan du fortætte med din hudplejerutine med serum og fugt - vi anbefaler at bruge vores Anti-Aging Lifting Serum samt Anti-Aging Face Cream eller Moisturizing Day Cream SPF15.

Vi anbefaler at bruge produktet én gange dagligt – hvis du har sart hud, vil vi dog råde at du starter med kun at bruge den 1-2 gange om ugen. Du kan vælge at bruge AHA Peeling både morgen og aften, men vi anbefaler at du bruger en solcreme, hvis du bruger den i dagstimerne. 

 
AHA-Peeling Serum
260 kr.

Med alle de gode ingredienser og fordele med vores AHA Peeling, er vi ret sikre på, at du vil opleve en synlig forskel!

Fortsæt med at læse

Se yngre ud med Matrixyl 3000

Se yngre ud med Matrixyl 3000

En ansigtsolie som ikke fedter huden

En ansigtsolie som ikke fedter huden

Hudplejerutine - vores guide til hvordan du bruger vores hudpleje

Hudplejerutine - vores guide til hvordan du bruger vores hudpleje