Få fyldigere bryn med Eyebrow Enhancing Serum

Opslag af d.

Markante og fyldige øjenbryn gør noget helt særligt ved dit ansigt. Det rammer dine øjne ind og giver dit ansigt karakter og et naturligt look. Drømmer du også om fyldige og stærke øjenbryn, så læs videre her, hvor du kan blive klogere på, hvordan vores øjenbryn-serum virker.

 

Ønsker du dig kraftigere bryn?
Nogle mennesker er heldige at være født med fyldige bryn, andre har næsten ikke nogle. Måske har du engang haft fyldige bryn, men er kommet til at plukke dem så meget, at de ikke er vokset ud på samme måde igen. Uanset hvad årsagen er, så er der råd for, hvordan du kan få fyldige og stærke bryn. Svaret skal findes i vores brynsserum.

Bygger på aktive ingredienser
Sanzi Beauty har udviklet en øjenbryn-serum, som henvender sig til alle, der ønsker sig stærkere og fyldigere øjenbryn. Eyebrow Enhancing Serum bygger på aktive og komplekse ingredienser, der på en sund og effektiv måde sætter skub i din bryn-vækst. Produktet bygger på en særligt udviklet formel, der hjælper dig til at opnå det bedste resultat.

Sådan anvender du Eyebrow Enhancing Serum
For at få fyldigere bryn skal du med et penselstrøg smøre din øjenbryn én til to gange dagligt. For maksimal effekt anbefaler vi, at du bruger vores serum til brynene morgen og aften. De aktive ingredienser booster hårsækkenes vækst, og dine bryn vil langsomt vokse sig fyldige og stærke i løbet af 8-16 uger.

Fri for kunstig parfume og parabener
I udviklingen af vores øjenbryn-serum, har det været vigtigt for os at skabe et produkt, som er rig på peptider og antioxidanter, men samtidig fri for hormoner. Desuden er der ikke noget kunstig tilsat parfume i vores serum, og du finder heller ikke nogen parabener. Resultatet er en nærende brynserum, som har opnået gode resultater i diverse tests og desuden har opnået vegansk certifikat.

 

Castor Oil øger volumen på hårene
Eyebrow Enhancing Serum indeholder mange af de samme ingredienser som vores populære øjenvippe-serum. Men, den har en ekstra vigtig ingrediens nemlig; Castor Oil, som er en særdeles nærende olie, der er kendt for at øge volumen på håret markant. Derudover tilfører den masser af fugt og pleje til dine øjenbryn. Castor Oil er helt essentiel i vores serum til øjenbrynene.


Myristoyl Pentapeptide-17 sætter gang i væksten
Du finder desuden en af de mest anerkendte peptider i vores øjenbryn-serum, nemlig Myristoyl Pentapeptide-17, som øger hårvæksten med helt op til 25 %. Den skubber til dannelsen af keratin i hårsækkene, og sætter dermed gang i væksten af dine øjenbryn.

Sodium Hyaluronate tilfører fugt og næring
En ingrediens som bruges i et hav af kosmetiske produkter, og også i Eyebrow Enhancing Serum fra Sanzi Beauty er Sodium Hyaluronate. Den tilfører fugt og næring til dine bryn, og sørger for de ikke dehydrerer. Hvis du kender til tørre, skællede øjenbryn, så ved du, at det ikke er særlig ønskværdigt. Sodium Hyaluronate har struktur som en lille molekyle, som gør det lettere for fugten at trænge ind i hårrødderne.

Ekstrakt af græskarkerner gør dine bryn stærke
Vores øjenbryn-serum indeholder endvidere Cucurbita Pepo Seed Extract, som er ekstrakt af græskarkerner, der er rig på vitaminer. Den er fyldt med nærende mineraler og er desuden tilsat vitaminerne A, B, C og E, som styrker hårene, således dine bryn bliver stærkere og fyldigere.

Arginine nærer hårsækkene
På ingredienslisten i vores brynserum finder du også en vigtig aminosyre, nemlig Arginine. Den omdannes til nitrogenoxid, der åbner blodkarrene op og sørger for fri passage til blodgennemstrømning helt ned i hårsækkene. Arginine nærer hårsækkene og booster brynvæksten, og er derfor en oplagt ingrediens i vores serum til brynene.

Rød solhat-ekstrakt virker antibakteriel
En anden vigtig ingrediens i vores øjenbryn serum er Echinacea Angustifolia Extract. Det er en nærende ekstrakt, der er udvundet fra blomsten rød solhat. Den har essentielle egenskaber i og med, den både virker antibakteriel og anti-inflammatorisk, og på den måde hjælper dine bryn med at holde sig rene og fri for bakterier. Rød solhat findes også i vores milde og effektive renseskum til asigtet.

DDDE - en aktiv ingrediens
DDDE (Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide) er den mest aktive ingrediens i vores øjenbryn serum. Den udspringer fra stoffet bimatropost, som også kendes fra øjenmedicin. Den er helt og aldeles godkendt til kosmetisk brug og anerkendt, når det handler om at booste væksten af hår. Alt i alt er ingredienserne i Eyebrow Enhancing Serum nøje udvalgt og sammensat for at skabe de bedste resultater for dig. Vores kunder er yderst tilfredse - og det bliver du garanteret også.

 

Produktet kan køber HER

 

← Ældre opslag Nye opslag →