Hyaluronsyre er den bedste naturlige kilde til fugt

Hyaluronsyre er den bedste naturlige kilde til fugt
En ingrediens som vi ikke må glemme er Hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og helt enkelt er dens opgave, at binde vand i huden for at opnå en god fugtbalance. Ud over at opretholde hudens fugtbalance så hjælper hyaluronsyre også med at bidrage til fasthed i huden så du opnår en mere spændstig og smuk hud.
 
Hyaluronsyre er en unik ingrediens, fordi den kan hjælpe med at genvinde hudens glød, styrke, elasticitet og spændstighed så du får en fast hud. Hvem drømmer ikke om det?
 

Hvordan virker Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre har en evne til at binde fugt i huden og er derfor med til at give fylde og elasticitet i huden samtidig med, at huden fugtes. Produkter med hyaluronsyre kan anvendes af alle hudtyper – helt fra uren hud til den helt sensitive hud og disse produkter kan samtidig også anvendes dagligt.
 
Hyaluronsyre er en super god naturlig ingrediens, fordi den kan binde vand optil 1000 gange sin egen vægt og fugter derfor intenst og på samme tid genskaber den hudens spændstighed.
 
Når vi snakker om hyaluronsyre så kan den have forskellige molekylestørrelser – lave og høje molekyler. Hyaluronsyre med høj molekylvægt danner en hinde på hudens overflade, som fugter de øverste lag af huden og beskytter mod ydre irritationskilder såsom forurening. Hyaluronsyre med lav molekylvægt trænger derimod hurtigt ned i huden for at fugte og binde vand i de dybere lag af huden.

Fordele ved at bruge produkter med hyaluronsyre

Som vi har nævnt tidligere, så indeholder din hud allerede hyaluronsyre men med tiden så sænkes hudens evne til at bevare fugten og derfor er det en god idé at se nærmere med produkter der indeholder hyaluronsyre.
 
Hudens naturlige produktion af hyaluronsyre falder med alderen. Dette tab kan kompenseres ved brug af ​hudplejeprodukter som netop indeholder hyaluronsyre, så fugtniveauet i huden kan balanceres.
 
Der er mange fordele ved at bruge hyaluronsyre i din daglige hudplejerutine. Du vil blandt andet opleve at hudens struktur og fugtniveau bliver forbedret så det både kan ses og føles. Derudover er hyaluronsyre med til at øge din huds kollagenproduktion og kan hjælpe med at styrke huden efter fx solskader.

Hudplejerutine med hyaluronsyre

Hvis du ønsker at beholde glød til huden, kan du med fordel inkorporere produkter med hyaluronsyre i din daglige hudplejerutine.
 
Efter din hud er renset er et serum et oplagt skridt at have med i sin hudplejerutine. Her har du nemlig mulighed for at pleje og styrke din hud gennem aktive ingredienser.

Vores Hydrating Face Serum er fyldt med aktive ingredienser. I vores fugtserum finder du bl.a. to forskellige slags hyaluronsyre, der binder væske til huden og sørger for en bedre fugtbalance samt en mere spændstig hud. Køb den her til 290 kr.


Efterfulgt af serum er en fugtcreme altafgørende. Vores Vitamin Day Cream er en super fugtgivende dagcreme med fokus på fugt, vitaminer og antioxidanter. Her sikrer du, at din hud får den næring og pleje, den har brug for dagen igennem. Vitamin Day Cream er rig på E-vitamin, der har en beskyttende effekt mod udefrakommende påvirkninger samt hyaluronsyre, squalane og sheasmør. Køb den her til 240 kr.

 

Hvis du ønsker at give din hud en ekstra håndsrækning, kan en fugtgivende ansigtsmaske gøre underværker. Her finder du blandt andet vores Moisturizing Face Mask som er rig på vitaminer og nærende ingredienser. Også her finder du også et højt indhold af Hyaluronsyre, som vil hjælpe din hud godt på vej og give din hud et fugtboost. Køb den her til 240 kr.