Ansigtsmaske

Sådan bekæmper du tør hud i ansigtet

Sådan bekæmper du tør hud i ansigtet

Tør hud i ansigtet er for mange et helt almindeligt problem. Når man taler om tør hud så kan det variere fra at være helt mildt til at være smertefuldt og med problematikker som revnet hud, kløe og irritation. Hvis du lider af tør hud har du måske også oplevet små, tørre plamager som makeuppen sidder fast i – eller din hud virker irriteret og rød. Alt dette er et kendetegn på, at ens hud er tør og mangler fugt og næring.

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre og derfor har vi samlet alt, du skal vide om tør hud og hvordan du bekæmper dette med en simpel hudplejerutine.

Hvis man følger en helt almindelig renserutine, så er man nemlig allerede godt på vej til at pleje den tørre hud i ansigtet og komme problemerne til livs.

God hudplejerutine – kom tør hud til livs

1. Rens

Selvom du har tør hud, er det alfa omega at du renser din hud grundigt fri for snavs og makeuprester. Det er derfor vigtigt at du renser din hud med en skånsom rens uden at hverken udtørre eller irritere din hud. Brug for eksempel vores Soft Cleansing Foam - en skumrens, som netop er skabt til ikke at udtørre huden. Den er uden parfume og enormt blid mod huden, så du roligt kan bruge den både morgen og aften.

   

2. Eksfoliering

For at komme den tørre hud til livs kan en eksfoliering af huden gøre underværker. Ved tør hud er det vigtigt at eksfolieringen er blid. Du kan for eksempel bruge vores AHA-Peeling Serum, som er en frugtsyre der giver en blid, men effektiv eksfoliering. Denne kan du også bruges sammen med vores andre serums, hvis man ønsker dette. Det er dog vigtigt ikke at over eksfoliere huden. Så lyt derfor til din hud og mærk efter.

   
AHA-Peeling Serum
260 kr.

3. Serum og fugt

Et ansigtsserum og ansigtscreme er et af de vigtigste skidt i din hudplejerutine. Når man har tør hud er det vigtigste naturligvis at man får tilføjet nok fugt til huden.

Noget af det bedste, du kan gøre for en tør hud er at have fokus på lag-på-lag metoden, hvor du fokuserer på at få fugt gennem flere forskellige produkter. Her kan du for eksempel starte med vores Hydrating Face Serum. Ved at bruge et fugtgivende serum, er du nemlig allerede gået i gang med din lag-på-lag metode og du kan måske allerede her afslutte din rutine med en fugtighedscreme.

Når du vælger en fugtighedscreme, skal du kigge efter fede fugtighedscremer. Vores Vitamin Day Cream og Nourishing Night Cream er to cremer der går perfekt i spænd og giver dig den fugt din hud har brug for både dag og nat.

Føler du stadigvæk at din hud mangler fugt så kan du efterfølgende påføre et tykt lag af vores Moisturizing Face Mask, som du lader sidde natten over.

 
Hydrating Face Serum
290 kr.
 
Moisturizing Face Mask
240 kr.
 
Vitamin Day Cream
240 kr.
 
Nourishing Night Cream
260 kr.

4. Ansigtsolie er din bedste ven

Tør hud ELSKER olie – det er nemlig lige det som huden mangler. Som et ekstra step kan du vælge at brug en god olie. Du kan både bruge olie alene eller i en kombination med en creme, hvor du blander et par dråber i cremen som giver et ekstra fugtboost. Vores Deluxe Facial Oil er en nærende ansigtsolie som giver din hud den fugt, pleje og beskyttelse som den har brug for.


Deluxe Facial Oil
290 kr.

Alle fortjener smuk hud

Vi forstår godt, at det kan være svært at finde frem til de helt rigtige produkter for netop din hudtype – men vi håber alligevel, at ovenstående har hjulpet dig godt på vej. Det er nemlig enormt vigtigt at bruge de rigtige produkter for dig, så du kan give dig selv og din hud de mest optimale betingelser for at have en sund og velplejet hud.