Se yngre ud med Matrixyl 3000

Se yngre ud med Matrixyl 3000

Peptidet Matrixyl 3000 er en af de vigtigste ingredienser i vores Anti-Aging Face Cream – og det er der en god grund til! Hvis du har aldrig hørt eller ved hvad peptidet Matrixyl 3000 er, er dette indlæg for dig. Læs med her og bliv klogere på hvilke fordele peptidet kan gøre for din hud. 

Hvad er Matrixyl 3000?

Matrixyl 3000 er et peptide, og peptider er små kæder af aminosyre, der uproblematisk kan trænge ned i huden uden at give reaktioner. Matrixyl 3000 er gennem studier bevist til effektivt at minimere rynker ved at producere mere kollagen i huden. Faktisk har flere studier vist, at rynker blev reduceret med 35% efter kun 2 måneders brug af peptidet.

Nedbrygningen af kollagen sker desværre som følgende af at blive ældre. Når vi er unge, producerer kroppen masser af kollagen, men lige så snart vi rammer 20’erne, begynder kroppen at producere mindre og mindre kollagen. Når vi er i 40'erne stopper produktionen helt 👎 Udover det, er der også udefrakommende faktorer (f.eks. UV-stråling), der spiller ind, som påvirker kollagen.

Så for at booste hudens produktion af kollagen, skal du anvende Matrixyl 3000 sammen med andre nærende ingredienser, som fx C-vitamin, B3-vitamin og hyaluronsyre. Derfor skabte vi vores Anti-Aging Face Cream med alle disse ingredienser samt andre gode og nærende ingredienser for skabe den bedst mulig anti-aging effekt med synlige resultater.

Sådan anvender du Anti-Aging Face Cream

Før du anvender Anti-Aging Face Cream, anbefaler vi at starte med at rense ansigtet for makeuprester, snavs og olie med evt. vores Soft Cleansing Foam og brug Gentle Face Tonic efterfølgende, så huden er klar til at absorbere alle de lækre aktive ingredienser.  Herefter påføres Anti-Aging Face Cream i hele ansigtet.   

For at opnå den optimale anti-age effekt, anbefaler vi at bruge Anti-Aging Lifting Serum og efterfølgende Anti-Aging Face Cream både morgen og aften.

 Du vil efterfølgende kunne mærke en forskel – og se mere ungdommelig ud 

 

Fortsæt med at læse

Hvad er forskellen på fysisk og kemisk eksfoliering? Hvad er bedst?

Hvad er forskellen på fysisk og kemisk eksfoliering? Hvad er bedst?

Hvad er egentlig forskellen på vores Eyelash Growth Serum og Eye Zone Conditioner Serum?

Hvad er egentlig forskellen på vores Eyelash Growth Serum og Eye Zone Conditioner Serum?

Hvad gør Charcoal Clay Mask for huden?

Hvad gør Charcoal Clay Mask for huden?