Anti-Age

Sådan fjerner du mørke rander under øjnene

Sanzi Beauty - sådan fjerner du mørke rander under øjnene

Sådan fjerner du mørke rander og poser under øjnene

Du kender måske til problemet med mørke rander eller poser under øjnene, som får dig til at se ekstra træt ud – selvom du får din skønhedssøvn hver nat!

Der kan være mange årsager til mørke rander fra din alder og gener, til hvordan du passer på dig selv.

Derfor finder du her nogle gode råd og tips til hvordan du kommer af med mørke rander og poser under øjnene. Fra både den naturlige løsning til den lidt lettere vej mod friske, åbne øjne.

Hvorfor får man mørke rander under øjnene?

Grunden til at man får poser under øjnene kan der være flere årsager til. Mørke rander og poser under øjnene kan bl.a. opstå, når man bliver ældre og huden omkring øjnene mister noget af dens elasticitet. Nogle er også uheldige bare at være født med mørkere rander end andre, mens du til sidst også kan påvirke problemet positivt eller negativt gennem din livsstil. 

Sådan kan du fjerne blå rander under øjnene

For at fjerne sorte rander under øjnene kan man gøre forskellige ting, som kan afhjælpe problemet – eller i hvert fald minimere det. De her tips er vores bedste for at komme poser under øjnene og sorte rander til livs! 

Den naturlige måde at komme af med mørke rander

Først og fremmest kan du hjælpe dig selv på vej gennem en sund livsstil. Det betyder bl.a. 7-8 timers søvn hver nat, og at du drikker mellem 1,5-2 liter vand hver dag. Det hjælper også at spise sundt med masser af vitaminer fra grøntsager, så din krop ikke mangler noget.

Det lyder jo simpelt, men vi kender vist godt alle sammen til det med at det er lettere sagt end gjort. Det har vi heldigvis en løsning på!

Den lette metode til at slippe af med mørke rander og poser under øjnene

Den letteste metode til at slippe af med sorte rander er ved at bruge en god, fugtgivende øjencreme. Her sørger du for, at din hud får den næring, den har brug for. Vores Refreshing Eye Cream er udviklet med netop det formål – samtidig med at den med aktive ingredienser bekæmper fine linjer med retinol og mørke rander med vitaminer og olier.