Anti-Age

Hvad gør E-vitamin for huden?

Hvad gør E-vitamin for huden?

Hvad gør E-vitamin for huden? 

Vitamin E er en af de mest velkendte ingredienser i hudpleje – og det er der en god grund til. I hudpleje vil du ofte støde ind i E-vitamin i produkter som serums, fugtighedscremer og øjencreme. Du kan da også finde vitamin E i en lang række af vores produkter, bl.a. vores Anti-Aging Lifting Serum, Anti-Aging Face Cream og Moisturizing Face Mask. Du kan også se alle vores produkter her.

Men hvad gør e vitamin for huden og hvorfor er det så populær en ingrediens i vores hudplejeprodukter fra Sanzi Beauty? Det kan du blive meget klogere på lige her!

Hvad er vitamin E og hvad gør det for huden? 

Det er et slags vitamin, som kan optræde i forskellige former. Dog vil det oftest i hudpleje blive kaldet Tocopherol, og det er netop også hvad du kan finde i vores ingredienslister på vores mange produkter med e vitamin. Vitamin E er en form for vitamin, der vil vigtig for enhver sund hud. 

Brugen af vitamin E kan være hjælpsom med en række af forskellige hudproblemer samtidig med at det kan hjælpe med at reparere huden. Det kan for eksempel være ved solskader i ansigtet, ar efter bumser eller dens virke som antioxidant, som hjælper med at beskytte mod luftforurening og andre situationer, som kan stresse og skade din hud. Derudover har e vitamin faktisk også en fugtgivende og helende effekt på huden, som kan hjælpe med at styrke hudens barriere.

Så kort opsummeret, vil vitamin E kunne hjælpe dig med at bekæmpe solskader og akne-ar samtidig med at det beskytter dig mod fremtidige skader på huden ved at give fugt og fungere som en naturlig barriere mod solens stråler. Men glem alligevel aldrig, at bruge en solcreme alligevel.

Hvem har gavn af e vitamin?

Langt de fleste vil få glæde af at bruge vitamin E i deres hudplejerutine. Nogle oplever endda at det kan afhjælpe eksem, fordi vitamin E er en naturlig del af kroppen. Derfor skal du ikke være nervøs over e vitamin som ingrediens i din hudpleje – nærmere tværtimod. Du får nemlig her en effektiv antioxidant, der kan afhjælpe med nogle hudproblemer rigtig mange af os kender til som f.eks. solskader eller ar efter akne.

Den bedste måde at bruge e vitamin i din hudpleje er igennem fugtighedscremer eller olier. Du finder det bl.a. i vores Gentle Face TonicAnti-Aging Lifting Serum og i vores helt nye ansigtsolie, Deluxe Facial Oil

Vitamin E og Vitamin C i din hudplejerutine

Når man taler om vitamin E, må man også nævne forbindelsen til det mere populære vitamin C. C-vitamin er blevet utroligt populært i hudplejeprodukter – og med god grund. Det har nemlig en lang række fordele såsom at fjerne fine linjer og sikre en smuk glød.

Men sammenspillet mellem vitamin E og vitamin C giver faktisk en endnu bedre effekt for din hud – og netop derfor finder du den kombination i en række af vores produkter, f.eks. i vores Anti-Aging Lifting Serum. De to vitaminer sammen kan hjælpe med at skabe en mere ensartet hudtone, give mere glød og gøre huden stærkere mod frie radikaler, såsom luftforurening.

Grunden til at de to virker så godt sammen er, at vitamin C arbejder på overfladen af huden, mens vitamin E med sin olieformel går dybere ned i huden. På den måde får man faktisk det bedste fra to verdener.