Cookies & persondata

HVAD ER COOKIES?

Cookies er små stykker data, der bliver gemt på din computer når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du er på hjemmesiden og huske dig, så hvis du vender tilbage vil man eks. fremvise relevant information til dig som besøgende på sitet. Oplysningerne som registreres, kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen eller vise relevante info. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

 

SÅDAN ANVENDER VI COOKIES PÅ SANZI-BEAUTY.DK

Sanzi-beauty.dk anvender cookies med det formål at optimere vores website og funktionalitet, og yderligere gøre besøget så nemt og brugervenligt, som muligt for dig som besøgende. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser. Se nærmere herom, under din "værktøjslinje" i den pågældende browser du benytter eller klik på linket her SLET COOKIES

 

GOOGLE ANALYTICS

Sanzi-beauty.com bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics HER  

 

PERSONDATA

 

PERSONOPLYSNINGER SOM DU GIVER OS

Ved at anvende vores service accepterer du, at vi kan indsamle, behandle og opbevare de personoplysninger, som du indtaster i forbindelse med køb af produkter på vores hjemmeside.

  • Kontaktoplysninger; for- og efternavnadressee-mailadresse, og telefonnummer,

  • Registrerings- og kontonummer til brug for at administrere dit køb  

ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGERNE 

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun personoplysninger med det formål, at kunne opfylde vores aftale med dig, herunder:

  • at levere vores Service

  • at håndtere dit køb  

Vi behandler kun de personoplysninger, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af ovenstående formål. Det samme gælder omfanget af de personoplysninger, vi indsamler.

DELING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi kan dele dine personoplysninger med de 3. parter, som bistår os med at levere vores Service, fx hvis selskabskapital skal godkendes via ekstern advokats klientkonto.

Vi kan også videregive dine personoplysninger i anonymiseret form til statistisk eller videnskabelig brug.

Kan også ske ved en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Slutteligt kan vi dele dine personoplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder.

 

SLETNING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du har en aktiv brugerprofil hos os, og så længe det er nødvendigt til opfyldelse af lovkrav.

Hvis du sletter din brugerprofil, opbevarer vi dine personoplysninger i 5 år efter dit seneste køb, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, til opfyldelse af Bogføringsloven.   

 

SIKKERHED OG BESKYTTELSE

Vi har etableret og vedligeholder passende organisatoriske og tekniske foranstaltninger således, at dine personlige oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt slettes, forringes eller fortabes, ligesom de ikke kommer til uvedkommende tredjemands kendskab eller på anden måde misbruges eller bruges i uoverensstemmelse med persondatalovgivningen.

Bliver vi udsat for et sikkerhedsbrud, hvor vi skønner, at der er en høj risiko for at dine personlige oplysninger kan misbruges, vil vi uden unødigt ophold underrette dig om sikkerhedsbruddet. Vi vil også informere dig om, hvad vi har gjort for at mindske risikoen for misbrug af dine oplysninger.

 

DINE RETTIGHEDER

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig samt modtage en kopi af dem.

Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du er oprettet som bruger og ikke længere ønsker, at dine personoplysninger bliver i vores database, kan du få disse fjernet ved at skrive til support@sanzi-beauty.com og angive den e-mail adresse, du bruger som login/eller ved tidligere køb. Vær dog opmærksom på, at vi har pligt og ret til at opbevare visse personoplysninger for at overholde reglerne i Bogføringsloven.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Version 1.0 maj 2018

Dataansvarlig for dine oplysninger er:

 

Sanzi Beauty ApS

Artillerivej 106, 1. mf.  

2300 København S

CVR: 38887475


E-mail: Support@sanzi-beauty.com

 

Senest opdateret d. 25-5-2018