Cookies & persondata

HVAD ER COOKIES?

Cookies er små stykker data, der bliver gemt på din computer når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du er på hjemmesiden og huske dig, så hvis du vender tilbage vil man eks. fremvise relevant information til dig som besøgende på sitet. Oplysningerne som registreres, kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen eller vise relevante info. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

 

SÅDAN ANVENDER VI COOKIES PÅ SANZI-BEAUTY.DK

Sanzi-beauty.dk anvender cookies med det formål at optimere vores website og funktionalitet, og yderligere gøre besøget så nemt og brugervenligt, som muligt for dig som besøgende. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser. Se nærmere herom, under din "værktøjslinje" i den pågældende browser du benytter eller klik på linket her SLET COOKIES

 

GOOGLE ANALYTICS

Sanzi-beauty.com bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics HER  

 

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering enten via vores kontaktformular eller tilmelding til nyhedsbrev. Her indsamles oplysninger om bl.a. navn, adresse, postnummer, e-mail og interesser. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Sanzi-beauty.com, skal du rette henvendelse på support@sanzi-beauty.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi datoen for “senest opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.
Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Senest opdateret d. 22-5-2017