Hudpleje til fedtet hud

Hvis du har fedtet hud, vil du ofte opleve en skinnende eller fedtet hud, som ofte kan blive værre i løbet af dagen – samt store porer og en øget tendens til urenheder og hudorme. Fedtet hud kan minde meget om uren hud, men du vil i højere grad kæmpe med en fedtet hud fremfor urenheder. Du kan sagtens have en simpel hudplejerutine, som faktisk kan gøre en kæmpe forskel for din hud. Det vigtigste er, at du ikke må udtørre huden – da det kun gør tingene værre.

Derfor har vi her en række forslag til produkter fra Sanzi Beauty, som vi ved kan hjælpe dig til en mere afbalanceret hud – uden at du skal opleve tør, irriteret hud. Alle produkterne er uden parfume og alkohol, hvilket gør de ideelle til fedtet hud.

Vores 3 bedste tips til fedtet hud
Undgå at irritere og udtørre huden • Brug dybderensende produkter • Rens din hud dagligt

Hudplejepakke til dig med uren eller fedtet hud

1. Rens til fedtet hud

Hvis du har tendens til fedtet hud, så er din renserutine det vigtigste skridt i din hudplejerutine. Det er nemlig her du har chancen for at rense huden fri for olier og snavs – uden at udtørre og irritere huden. Brug vores Oil-Free Makeup Remover til at fjerne makeup med en vatrondel og vask herefter dit ansigt med Soft Cleansing Foam. Det er en ansigtsrens i en blid mousse, som nænsomt fjerner snavs og skidt fra huden og porerne. Den er blid nok til at kunne bruges to gange dagligt – og er derfor ideel til fedtet hud. Du kan afslutte din rutine med Gentle Face Tonic til at afbalancere huden.

2. Serum og pleje til fedtet hud

Når du har fedtet hud er det vigtigt at pleje huden i dybden – uden at udtørre eller skabe hudirritationer. Derfor skal produkterne også være blide! Et godt bud på et hverdagsprodukt er AHA Peeling, som med frugtsyre blidt eksfolierer døde hudceller og efterlader huden mere ensartet. Den kan kombineres med et par gange om ugen at bruge Charcoal Clay Mask og Exfoliating Face Scrub, som begge er med til at eksfoliere hudens yderste hudlag og skabe en mere afbalanceret hud. Charcoal Clay Mask er desuden perfekt til at rense porerne i dybden og mindske urenheder og hudorme.

3. Fugt og næring til fedtet hud

Selvom din hud naturligt producerer for meget fedtstof, må du ikke glemme at afslutte din hudplejerutine med fugt. Huden har brug for fugt for ikke at blive dehydreret på grund af manglende vand. Vælg en let fugtighedscreme, som hurtigt trænger ind og føles let på huden. Her vil vi anbefale vores Anti-Aging Face Cream, som kan bruges af alle aldre, og er helt perfekt til fedtet hud med tendens til urenheder, da dens høje indhold af niacinamide giver balance i hudens overflade og ensarter hudtonen.