Se hvad vores kunder siger

Belinda E. Worm Andersen - København 

 Starten på mine drømme øjenvipper!

Jeg har længe ønsket mig lange naturlige øjenvipper. I starten af juli 2017 besluttede jeg mig for at prøve en øjenvippe serum fra Sanzi Beauty. Det er et nyt produkt, som virker helt fantastisk! Det har virket så godt, at efter bare 2-3 uger, kunne jeg se forskel på både volumen men også længden. Jeg har brugt produktet hver dag i 8 uger nu, og har fået et virkelig flot resultat indtil nu. Mine øjenvipper har altid været korte og sensitive fra naturens side af, men efter jeg er begyndt på Sanzi Beauty øjenvippe serum, er de blevet meget stærkere, tykkere og selvfølgelig længere. Jeg glæder mig til at fortsætte med at bruge denne drømme serum, og ser meget frem til endnu mere fylde og længde!..

Mærket Sanzi Beauty kan jeg helt sikkert anbefale til alle andre, som ønsker naturlige lange vipper, uden at skulle bruge en formue på det.

Før og efter billederne er fra 4 juli 2017 til 20 august 2017 ca. 8 uger.

 Før

 

Efter 8 uger

 

Christina Carlsen - Børkop

 Sanzi Beauty hvis du ønsker længere og fyldige vipper!

 Da jeg skulle i gang med Sanzi Beauty eyelash growth serum, havde jeg meget små og tynde vipper. Jeg var lidt skeptisk i starten om det nu var noget der virkede. Allerede efter 14 dage kunne jeg se at der var kommet meget fylde på, og der var ingen svie at mærke når det blev påført vipperne. Omkring uge 6 og frem, begyndte det virkelig at gå stærkt med længden og fylden på vipperne.

Jeg vil til enhver tid anbefale Sanzi Beauty, hvis du ønsker længere og fyldige øjenvipper, og så er det et plus det er en lækker indpakning som man kan have stående fremme, og til en virkelig fair pris.

Før og efter billeder

 

 

Samareh Bahari Hansen - København

Til at starte med var jeg skeptisk, men ikke efter!

Efter jeg havde bestilt mit serum var jeg lidt i tvivl om hvorvidt det ville virke eller ej. Jeg havde efterhånden hørt og læst meget om øjenvippe serums på forskellige hjemmesider.

Jeg må sige at min oplevelse med Sanzi Beauty serum har overgået al forventning. Allerede efter 14 dage følte jeg at vipperne blev tættere og fyldigere, og hvem vil ikke have lange fyldige øjenvipper? Efter jeg havde brugt det 8 uger var de meget længere og fyldigere. Jeg var til et bryllup i sidste måned, hvor pigerne spurgte om det var mine egne vipper!! Det skal lige siges at jeg havde brugt mascara, men det giver en wow-effekt når ens egne vipper er længere og fyldigere. Og samtidig så koster det jo meget mindre, end at få påsat vipper. Det gør en forskel, og du vil elske dig selv for at få længere og mere fyldige vipper. Samtidig er det mega nemt at påføre, og skal kun påføres en gang om dagen.

What's not to like? Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Sanzi Beauty. Tak for et super godt produkt!

Før

Efter 8 uger

Efter 8 uger med mascara

 

Pia Hove Carlsen - Vejle

Generelt skeptisk overfor nye produkter, men men!

Jeg er altid skeptisk overfor nye produkter der lover guld og grønne skove, men Sanzi Beauty's vippeserum har virkelig gjort en forskel. Mine vipper er både blevet længere og fyldigere på 14 dage. Jeg har valgt at bruge serummen både morgen og aften for at få det til at virke hurtigere. Jeg har tidligere prøvet et andet produkt, men det sved så meget i vippekanten, at jeg stoppede med det. Jeg har ikke haft nogle gener med Sanzi Beauty vippeserum. Så mine varmeste anbefalinger til Sanzi Beauty.

 

Nanna Pretzmann - Aalborg

De vokser og vokser bare.

Jeg blev faktisk lidt overrasket over, at det er gået så stærkt. Der stod nemlig i brochuren, som fulgte med, at virkningen ville ses efter cirka 6 uger og maks. resultat efter 12-16 uger. Jeg har, som nævnt, kun brugt serummet i 3 uger og har derfor langt fra opnået maksimal effekt endnu.

Før (med mascara)

Efter 4 uger (med mascara)

 

Alice (indehaver af www.ladywaxing.com) - Vietnam

Meget tilfreds med vippeserum fra Sanzi Beauty

Efter 12 ugers brug af Sanzi Beauty øjenvippe serum, kan jeg tydeligt se forskel på mine vipper. Endda så meget, at mine kunder spørger til det.

Jeg kan klart anbefale Sanzi Beauty, til folk som ønsker sig længere øjenvipper!

Start

Efter 12 uger

Før vs Efter